Cursuri Acreditate – Atestate Limbi straine

Cursuri Acreditate – Atestate Limbi straine

Cursuri-acreditate-limbi-straine-companii

Centrul de limbi straine LINGUA TRANSCRIPT emite la cerere Diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Centrul LINGUA TRANSCRIPT este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari sa organizeze în Bucuresti si in orice oras din tara:

  • Cursuri acreditate de limba germana
  • Cursuri acreditate de limba engleza
  • Cursuri acreditate de limba italiana

Atestatele au forma unui Certificat de Absolvire in care este mentionat tipul si numărul de ore ale programului de pregatire si sunt însotite de un supliment descriptiv care prezinta o detaliere a competentelor dobandite. Diplomele au regimul actelor de studii.

Diploma eliberată in urma absolvirii unui curs de limbi straine este recunoscută profesional conform legislatiei in vigoare (OUG 129 / 2000 Republicata). Acest tip de diploma este singurul document legal în baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR).

In plus, aceste diplome sunt recunoscute international de către tarile semnatare ale Conventiei de la Haga. Pot fi recunoscute de catre celelalte tari prin supralegalizare.

Această diploma se elibereaza contra cost.

Centrul de limbi străine LINGUA TRANSCRIPT emite pentru toti cursantii:

  • Diploma de absolvire Lingua Transcript se elibereaza gratuit dupa terminarea ultimului modul al limbii straine studiate la cursurile Lingua Transcript si are valoare de atestat. Pe diploma figureaza cele cinci competente lingvistice standard – citire, ascultare, participare la conversatie, discurs oral, exprimare scrisa, precum si pozitionarea pe scala Pasaportului Lingvistic European de la A1 la C2.
  • Adeverinţa de frecventa se elibereaza, gratuit, la cerere, după parcurgerea oricarui modul de curs Lingua Transcript cu o frecventa de minim 70%.
  • Certificat de nivel se elibereaza, contra cost, în urma unui test (oral si scris). Acesta exprima nivelul de cunoastere a limbii straine testate si recomanda cursul la care este bine sa se înscrie candidatul.

Cum aflu la ce modul trebuie să ma înscriu?

teste-online-nivel-limbi-straine

Pentru a afla nivelul de cunostinte la care te încadrezi pentru limba straina pe care doresti să o studiezi, poti rezolva chiar acum un test online. In functie de rezultatul testului de incadrare vei afla grupa potrivita nivelului tau.

Esti pregatit?

Rezolva testul acum >>

Pe langa aceste certificate, Lingua TranScript desfasoara cursuri de pregatire in vederea sustinerii examenelor de atestare internationala: Cambridge, Oxford, Goethe-Zertifikat, DELE, CILS, DALF, DELF etc.