Cursuri de limba engleza pentru copii

Cursuri de limba engleza pentru copii

Cursuri-limba-engleza-copii

Limba engleza pentru copii

 

Hai sa ne jucam intr-o limba straina! Lingua TranScript te invita sa descoperi propunerea noastra de cursuri de limba engleza pentru copii.

Cursurile noastre de limba engleza pentru copii îi invita pe cei mici sa descopere impreuna cu noi cultura limbii engleze si cele mai frumoase locuri din Anglia, SUA si celelalte tari vorbitoare de limba engleza.

Mod de desfasurare

  • După-amiaza, cu program de o ora şi jumatate, de doua ori pe saptamana
  • Programul de cursuri de limba engleza se poate stabili de comun acord cu parintii, conform solicitarilor de orar din listele de inscrieri
  • Cursuri intensive de limba engleza pentru copii pe perioada verii, cu program de o ora, de 3-5 ori pe saptamana.

Mod de predare

Predarea cursurilor de limba engleza pentru copii se face prin joc, cantec, poezie si poveşti cu suport imagini si suport audio.

Utilizam manual speciale, in lucrul cu prescolarii folosim ca materiale auxiliare si carticele de basme si povesti cu imagini, text, jocuri de vocabular (ghicitori, cuvinte încrucisate, adevarat/fals) si CD- uri audio.

Cursurile de limba engleza pentru copii propuse de echipa Lingua TranScript sunt predate de profesori cu experienta vastă in lucrul cu copiii, ca si educatori, si sunt absolventi ai facultatilor de limbi straine de profil.