Cursuri de limba franceza pentru copii

Cursuri de limba franceza pentru copii

Cursuri-limba-franceza-copii

Hai să ne jucam într-o limba străina! Lingua TranScript te invita să descoperi propunerea noastra de cursuri de limba franceza pentru copii.

Ofera-le copiilor tai şansa de a învata o limba straina inca de timpuriu, intr-un mod original, participand la cursurile de limba franceza pentru copii prezentate de echipa noastra de specialisti de la Lingua TranScript.

Povestile, basmele, benzile desenate, scentele, cantecele , jocurile de rol si de vocabular, imaginile din cadrul cursurilor noastre de franceza pentru copii, imaginile fac învatatul să para o joaca de copil.

Cursuri de limba franceza pentru copii – mod de desfasurare

  • Dupa-amiaza, cu program de o ora si jumatate, de doua ori pe saptamana
  • Programul de cursuri de limba franceza se poate stabili de comun acord cu parintii, conform solicitarilor de orar din listele de inscrieri
  • Cursurile intensive de limba franceza pentru copii pe perioada verii, cu program de o ora, de 2-4 ori pe saptamana.

Cursuri de limba franceza pentru copii – mod de predare

Cursurile de limba franceza pentru copii sunt predate de profesori cu experienta vasta in lucrul cu copiii si care au absolvit facultatea de limbi straine de profil.

In ceea ce priveste modul de predare, cursurile de limba franceza pentru copii se desfasoara prin joc, cantec, poezie si povesti cu suport imagini si suport audio.

Sunt utilizate manuale speciale, iar ca material auxiliar – carticele de basme si povesti cu imagini, text, jocuri de vocabular ( ghicitori, cuvinte incrucisate, adevarat/fals) si CD- uri audio.

Pentru a asigura o interactiune foarte buna intre copii si profesor, grupurile de cursanti sunt formate din 5-8 copii.