Cursuri de limba germană pentru copii

Cursuri de limba germană pentru copii

Cursuri-limba-germana-copii

Hai să ne jucăm într-o limbă străină! Lingua TranScript te invită să descoperi propunerea noastră de cursuri de limba germană pentru copii.

Cursurile noastre de limba germană urmează un program original şi interactiv. La cursuri, poveştile, basmele, benzile desenate, scentele, cântecele, jocurile de rol şi de vocabular, imaginile vor face învăţatul o joacă de copil.

Cursuri de limba germană pentru copii – mod de desfăşurare

  • Dupa-amiaza, cu program de o oră, de două ori pe săptămână
  • Programul de cursuri de limba germană se poate stabili de comun acord cu părinţii, conform solicitărilor de orar din listele de înscrieri
  • Cursuri intensive de limba germană pentru copii pe perioada verii, cu program de o oră, de 3-5 ori pe săptămână.

Cursuri de limba germană pentru copii – mod de predare

Cursurile de limba germană pentru copii sunt predate într-un mod original şi interactiv de către profesori de germană cu experienţă în lucrul cu copiii, ca şi educatori sau absolvenţi ai facultăţii de limbi străine de profil.

Predarea cursurilor de limba germană pentru copii se face prin cântec, poezie, joc şi poveşti cu suport imagini şi suport audio.

Folosim manuale speciale, iar ca materiale auxiliare cărticele de basme şi poveşti cu imagini, text, jocuri de vocabular (ghicitori, cuvinte încrucişate, adevărat/fals) şi CD-uri audio.