Cursuri de limba spaniolă pentru copii

Cursuri de limba spaniolă pentru copii

Cursuri-limba-spaniola-copii

Hai să ne jucăm într-o limbă străină! Lingua TranScript te invită să descoperi propunerea noastră de cursuri de limba spaniolă pentru copii.

Prin programul de cursuri de spaniolă, copiii descoperă împreună cu noi limba spaniolă, cultura şi locurile cele mai frumoase din Spania şi celelalte ţări hispanice.

Poveştile, basmele, benzile desenate, scenetele, cântecele, jocurile de rol şi de vocabular, imaginile fac învăţatul… o joacă de copil

Cursuri de limba spaniolă pentru copii – mod de desfăşurare

  • Dupa-amiaza, cu program de o oră si jumătate, de două ori pe săptămână
  • Programul de cursuri de limba spaniolă se poate stabili de comun acord cu părinţii, conform solicitărilor de orar din listele de înscrieri
  • Cursuri intensive de limba spaniolă pentru copii pe perioada verii, cu program de o oră, de 3-5 ori pe săptămână.

Cursuri de limba spaniolă pentru copii – mod de predare

Cursurile de limba spaniolă pentru copii sunt predate într-un mod interactiv de profesori de spaniolă cu experienţă în domeniu ca şi educatori, absolvenţi ai facultăţilor de limbi străine de profil.

Predarea se face prin joc, cântec, poezie şi poveşti cu suport imagini şi suport audio.

Pe lângă manualele speciale, în lucrul cu preşcolari folosim ca materiale auxiliare şi cărticele de basme şi poveşti cu imagini, text, jocuri de vocabular (ghicitori, cuvinte încrucişate, adevărat/fals) şi CD – uri audio.

Profesorii noştri deţin o experienţă vastă în lucrul cu copiii, chiar şi ca educatori şi au urmat Facultatea de Limbi străine de profil.