Cursuri de limba germană medicală

Cursuri de limba germană medicală

Cursuri de limba germană medicală

Centrul de limbi străine Lingua TranScript vă oferă cursuri de limba germană medicală ce se adresează persoanelor care au deja cel puţin cunostinţe de bază nivel A1.

Cursuri de limba germană – mod de desfăşurare

Cursurile de limba germană medicală  sunt structurate pe următoarele niveluri potrivit Scalei Comune Europene de Referinţă

Nivel elementar A2 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivel pre-intermediar B1 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.

Suport de curs: “Deutsch im Krankenhaus”  (A2-B1) de la editura Langenscheidt, “Kommunikation in sozialen und medizinischen Berufen” (B1-B2)  de la editura Cornelsen. la acestea se adaugă fişe de lucru, fişe de sistematizare şi materiale auxiliare la alegerea lectorului

Cursuri de limba germană medicală– mod de predare

Oferim:
– cursuri de limba germană medicală de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână,
– cursuri de limba germană medicală de weekend
cursuri de limba germană intensive (3-4 şedinţe pe săptămână).

cursuri online de limba germană medicală

Cursurile deschise pentru persoane fizice se organizează periodic la sediul nostru pentru grupe mari de maxim 10 persoane cu orar fix de desfăşurare. Înscrierile şi orarul vor fi anunţate de fiecare dată la rubrica Noutăţi şi pe pagina noastră de Facebook.

Pentru cursurile individuale sau grupuri mici de 2-3 persoane, orarul poate fi adaptat în funcţie de disponibilitatea dumneavoastră.

Structură: părţile corpului, secţii spital, program de lucru, activităţi – medic, asistentă medicală, infirmieră, consultaţii, internare, vizita medicală, completare de formulare, medicaţie, anamneză, instrumentar specific, pregătirea pentru operaţie etc.

Pregătire examene atestare internaţională limba germană

Examene: Toate cursurile urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională Goethe-Zertifikat  A2, B1, Zertifikat Deutsch für den Beruf B2,  Kleines Deutsches Sprachdiplom, TOEIC.

Nu doar cursuri de limbi străine vă propune Lingua TranScript !
Compania noastră este şi un important centru de traduceri şi interpretariat.
Punem la dispoziţia dumneavoastră traducători autorizaţi pentru traduceri din orice limbă şi în orice limbă.
De asemeni, putem asigura translatori şi servicii de interpretariat pentru orice eveniment.
Contactaţi-ne oricând pentru oferte de traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri documente firme, interpretariat etc.