Cursuri de limba germana

Cursuri de limba germana

DE CE CURSURI DE LIMBA GERMANA?

 

Germana este limba oficiala în Germania, Austria si Liechtenstein, una din limbile oficiale în Belgia, Elvetia si Luxemburg, precum si limba oficiala regionala si co-regionala. Până în 1990 a fost si una dintre limbile oficiale ale Namibiei.
Conform estimarilor, germana este vorbita ca limba materna de cca. 120 milioane persoane (mai ales in Europa Centrala), fiind limba cu cel mai mare număr de vorbitori din Europa. Germana rămâne cea de-a treia limba straina studiata in lume (dupa engleza si franceza) cu toate că influenta crescanda a limbii engleze a afectat in ultimul timp rolul limbii germane in plan internaţional.

Structura cursuri de limba germana:

Centrul de limbi straine Lingua TranScript organizeaza cursuri de limba germana atat pentru copii si adolescenti cat si pentru adulti pe toate nivelurile de cunoastere a limbii germane – de la cursuri germana incepatori, cursuri germana mediu pana la cursuri germana avansati conform Scalei Comune Europene de Referinta.

Desfasuram in mod regulat atat cursuri pe limbaj general cat si cursuri pe domenii specializate (cursuri de germana juridica, germana medicala, germana pentru Resurse Umane, germana pentru afaceri, germana tehnica etc.).

Cursurile de limba germana se desfasoara la sediile Lingua TranScript, la sediile companiilor sau online.

Cursuri de limba germana incepatori

Cursuri de limba germana incepatori Nivel elementar A1 (începatori de la zero) respectiv nivel elementar A2 – acest modul se adreseaza cursantilor care au parcurs deja nivelul de initiere in limba germana respectiv nivelul de începători A1 sau care au cateva cunostinte de limba germana. Fiecare nivel este impartit in doua submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2, se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final ce cuprind testarea competentelor scris si oral.

Cursuri de limba germana nivel mediu

Cursuri de limba germană Nivel mediu B1 (intermediar) respectiv nivel mediu plus B2. Fiecare nivel este impartit in doua submodule B1.1 şi B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2, se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final ce cuprind testarea competentelor scris si oral.

Cursuri de limba germana avansati

Cursuri de limba germana Nivel avansat C1 respectiv nivel avansat plus C2. Fiecare nivel este împartit în două submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2, se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final ce cuprind testarea competentelor scris si oral.

Pentru a afla nivelul de cunostinte la care va incadrati, va invitam sa rezolvati testul de limba germana. In functie de rezultatul testului de incadrare vom alege grupa potrivita nivelului dumneavoastra.

Ce cursuri de limba germana oferim:

Invatarea unei limbi straine nu are varsta, are doar alte preocupari si interese
…si pentru ca fiecare varsta are tipicul ei, am organizat cursurile de limba germana pe grupe de varsta.

Cursuri germana copii

Cursuri germana adolescenti

Cursuri germana adulti

Cursuri online de limba germana

 

Nu doar cursuri de limbi straine va propune Lingua TranScript!
Compania noastra este si un important centru de traduceri si interpretariat.
Punem la dispozitia dumneavoastra traducatori autorizaţi pentru traduceri din orice limba si in orice limba.
De asemeni, putem asigura translatori si servicii de interpretariat pentru orice eveniment.
Contactati-ne oricand pentru oferte de traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri documente firme, interpretariat etc.