Cursuri de limba italiană pentru copii

Cursuri de limba italiană pentru copii

Cursuri-limba-italiana-copii

Hai să ne jucăm într-o limbă străină! Lingua TranScript te invită să descoperi propunerea noastră de cursuri de limba italiană pentru copii.

Oferă-i copilului tău posibilitatea de a studia încă de timpuriu o limbă străină de circulaţie internaţională prin intermediul cursurilor noastre de limba italiană pentru copii.

Prin intermediul poveştilor, basmelor, benzilor desenate, scenetelor, cântecelor, jocurilor de rol sau de vocabular, imaginilor, învăţatul va părea simplu ca o joacă de copii.

Cursuri de limba italiană pentru copii – mod de desfăşurare

  • După-amiaza, cu program de o oră, de două ori pe săptămână
  • Programul de cursuri de limba italiană se poate stabili de comun acord cu părinţii, conform solicitărilor de orar din listele de înscrieri
  • Cursuri intensive de limba italiană pentru copii pe perioada verii, cu program de o oră, de 2-4 ori pe săptămână.

Cursuri de limba italiană pentru copii – mod de predare

Cursurile de limba italiană pentru copii sunt predate într-un mod interactiv de profesori de italiană cu experienţă în domeniu ca şi educatori, absolvenţi ai facultăţilor de limbi străine de profil.

Predarea se face prin jocuri de vocabular pe diferite teme uzuale şi specifice vârstei, poezii, cântece, poveşti în limba italiană. Cursurile de limba italiană pentru copii sunt predate pe grupe care cuprind între 5 şi 8 copii astfel încât să putem asigura o interacţiune optimă între elev şi profesor. Folosim manuale speciale, dar şi materiale auxiliare: cărticele de basme şi poveşti cu imagini, texte, jocuri de vocabular, CD-uri audio.