Cursuri limba engleză

Cursuri limba engleză

DE CE CURSURI DE LIMBA ENGLEZĂ?

Limba engleză este a treia cea mai vorbită limbă din lume, cu aproximativ 400 de milioane de vorbitori nativi şi cel puţin încă atâţia care o folosesc ca şi limbă secundară, fiind vorbită pe scară largă în peste 100 de ţări.

Limba engleză este limba dominantă pe plan internaţional în domeniile comunicaţiei, ştiinţei, afacerilor, aviaţiei, divertismentului, radioului şi diplomaţiei.

Structură cursuri de limba engleză:

Centrul de limbi străine Lingua TranScript organizează cursuri de limba engleză atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii engleze – de la cursuri de limba engleză nivel începători, cursuri de limba engleză nivel mediu până la cursuri de limba engleză nivel avansaţi conform Scalei Comune Europene de Referinţă.
Desfăşurăm în mod regulat atât cursuri pe limbaj general cât şi cursuri pe domenii specializate (cursuri de limba engleză juridică, limba engleză medicală, limba engleză pentru Resurse Umane, limba engleză pentru afaceri, limba engleză tehnică etc.)

Pregătire examene internaţionale

Cursuri acreditate ANC

Cursuri de limba engleză pentru începători


Curs de limba engleză pentru începători Nivel elementar A1 (începători de la zero) şi Nivel elementar (pre-intermediate) A2 – acest modul se adresează cursanţilor care au parcurs deja nivelul de iniţiere în limba engleză respectiv nivelul de începători A1 sau care au câteva cunoştinţe de limba engleză. Fiecare nivel este împărţit în două submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testeză competenţele în limba engleză scris şi oral.

Cursuri de limba engleză nivel mediu


Cursuri de limba engleză Nivel mediu B1 (Intermediate) respectiv B2 (Upper-Intermediate). Fiecare nivel este împărţit în două submodule B1.1 şi B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele în limba engleză scris şi oral.

Cursuri de limba engleză pentru avansaţi

 

Cursuri de limba engleză Nivel avansat C1 (advanced) respectiv C2 (post-advanced sau proficient user). Fiecare nivel este împărţit în două submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele în limba engleză scris şi oral.

Cum aflu la ce cursuri de limba engleză trebuie să mă înscriu?

Pentru a afla nivelul de cunoştinţe de limba engleză la care vă încadraţi, vă invităm să rezolvaţi un test de engleză online. În funcţie de rezultatul testului de încadrare vom alege grupa potrivită nivelului dumneavoastră.

Ce cursuri de engleză oferim?

Cursuri engleza copii

Cursuri engleza adolescenţi

Cursuri engleza adulţi

 

Nu doar cursuri de limbi străine vă propune Lingua TranScript !
Compania noastră este şi un important centru de traduceri şi interpretariat.
Punem la dispoziţia dumneavoastră traducători autorizaţi pentru traduceri din orice limbă şi în orice limbă.
De asemeni, putem asigura translatori şi servicii de interpretariat pentru orice eveniment.
Contactaţi-ne oricând pentru oferte de traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri documente firme, interpretariat etc.