Cursuri limba italiană

Cursuri limba italiană

„La vita è bella”

DE CE CURSURI DE LIMBA ITALIANĂ?

Limba italiană este o limbă romanică vorbită de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc în Italia. Se bucură de statutul de limbă oficială în trei ţări — Italia, San Marino şi Elveţia (împreună cu franceză, germană şi retoromană) şi este folosită auxiliar în Vatican. Deţine de asemenea statutul de limbă de minoritate în părţile Croaţiei şi Sloveniei.

Structură cursuri italiană:

Centrul de limbi străine Lingua TranScript organizează cursuri de limba italiană atât pentru copii şi adolescenţi cât şi cursuri de limba italiană pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii italiene – de la cursuri de limba italiană pentru începători, cursuri de limba italiană nivel mediu până la cursuri de limba italiană pentru avansaţi conform Scalei Comune Europene de Referinţă.

Desfăşurăm în mod regulat atât cursuri pe limbaj general cât şi cursuri pe domenii specializate (cursuri de limba italiană juridică, limba italiană medicală, limba italiană pentru Resurse Umane, limba italiană economică, limba italiană tehnică etc.)

Cursuri de limba italiană pentru începători

Cursuri de limba italiană pentru Nivelul elementar A1 (începători de la zero) respectiv nivelul elementar A2 – acest modul se adresează cursanţilor care au parcurs deja nivelul de iniţiere în limba italiană respectiv nivelul de începători A1 sau care şi-au însuşit cunoştinţele de bază.

Fiecare nivel este împărţit în două submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2, se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final ce cuprind testarea competenţelor scris şi oral. Detalii:

Cursuri de limba italiană nivel mediu

Cursuri pentru Nivelul mediu B1 (intermediar) respectiv nivelul B2 (mediu plus sau intermediar plus). Fiecare nivel este împărţit în două submodule B1.1 şi B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2, se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final ce cuprind testarea competenţelor scris şi oral. Detalii:

Cursuri de limba italiană pentru avansaţi

Cursurile de limba italiană pentru avansaţi cuprind două module – Nivel avansat C1 respectiv C2 (nivel de excelenţă sau avansat plus). Fiecare nivel este împărţit în două submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2, se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final ce cuprind testarea competenţelor scris şi oral. Detalii:

Cum aflu la ce cursuri de limba italiană trebuie să mă înscriu ?

Pentru a afla nivelul de cunoştinţe de limba italiană la care vă încadraţi, vă invităm să rezolvaţi un test de limba italiană.
În funcţie de rezultatul testului de încadrare vom alege grupa potrivită nivelului dumneavoastră de italiană.

Ce cursuri de italiana oferim?

Cursuri italiană copii

Cursuri italiană adolescenţi

Cursuri italiană adulţi

 

Nu doar cursuri de limbi străine va propune Lingua TranScript !
Compania noastră este şi un important centru de traduceri şi interpretariat.
Punem la dispoziţia dumneavoastră traducători autorizaţi pentru traduceri din orice limbă şi în orice limbă.
De asemeni, putem asigura translatori şi servicii de interpretariat pentru orice eveniment.
Contactaţi-ne oricând pentru oferte de traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri documente firme, interpretariat etc.