Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

  1. Introducere

SC LINGUA TRANSCRIPT SRL este un centru de limbi straine si traduceri care ofera organizatiilor cursuri de limbi straine si traduceri. Organizam cursuri practice de limbi straine care se desfasoara sub forma unor cursuri interactive, in care participantii invata o limba straina prin joc si comunicare.

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de compania SC LINGUA TRANSCRIPT SRL.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit pe domeniul www.linguatranscript.ro.

  1. Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

 

SC LINGUA TRANSCRIPT SRL este operator de date cu caracter personal si proprietara a website-ului www.linguatranscript.ro

Procesarea datelor cu caracter personal

De examplu, dacă vi se cere să oferiți informații personale în formularul de contact disponibil pe pagina noastră, cum ar fi numele, adresa, adresa de poștă electronică și numărul de telefon, acest proces se supune reglementărilor speciale și nu se poate desfășura decât cu consimțământul Dvs. prealabil. În acest context, vom folosi datele Dvs. cu caracter personal doar pentru a vă răspunde la întrebări și sugestii. Aceste date nu se transferă. Puteți revoca acest consimțământ în scris în orice moment cu efect pentru viitor. Contactati-ne: office@linguatranscript.ro

Folosirea plugin-urilor sociale

Facebook

Website-urile noastre folosesc funcția social share („plugins”) de pe rețeaua social Facebook.com care este operată de Facebook Inc., Palo Alto, USA („Facebook”). Plugin-urile sunt identificate cu un logo Facebook.

Dacă accesați website-urile noastre, inițial acestea vor fi dezactivate. Plugin-urile sunt activate doar după ce apăsați pe butonul pus la dispoziție. Această activare stabilește o legătură cu Facebook și declară consimțământul Dvs. cu privire la transmiterea datelor Dvs. către Facebook. Dacă sunteți logat pe Facebook, Facebook poate asocia vizita Dvs. cu contul Dvs. Dacă apăsați butonul respectiv, informațiile corespunzătoare sunt transmise de către browser-ul Dvs. direct către Facebook și sunt procesate acolo.

Pentru informații privind amploarea și scopul colectării de date, procesarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și drepturile Dvs. și setările pe care le puteți configura pentru a vă proteja intimitatea, vă rugăm să consultați Notificarea Facebook privind Protecția Datelor.

Dacă nu vreți ca Facebook să colecteze date despre Dvs. prin intermediul website-ului nostru, trebuie să vă delogați din Facebook înainte de a ne vizita site-ul.

Folosirea expeditorului „MailChimp”

Newsletter-ul este trimit prin intermediul „MailChimp”, o platformă de expediere de newslettere gestionat de prestatorul american cunoscut sub numele de Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Adresele de poștă electronică ale destinatarilor newsletterelor noastre, precum și celelalte date ale lor descrise în cadrul acestei informări, sunt stocate pe serverele MailChimp din SUA. MailChimp folosește aceste informații

pentru a expedia și a analiza newsletterele în numele nostru. În plus, conform MailChimp, aceste date pot fi folosite pentru a-și optimiza sau perfecționa propriile servicii, d. ex. optimizarea tehnică a expedierii și prezentării newsletterului sau în scopuri economice pentru a stabili din ce țară provin destinatarii. Cu toate acestea, MailChimp nu folosește datele destinatarilor newsletterelor noastre pentru a-i contacta personal sau pentru a transmite informațiile lor către terți.

Avem încredere în fiabilitatea MailChimps, în securitatea IT și a datelor. MailChimp este certificată conform acordului SUA-UE „Privacy Shield” și este astfel obligată să respecte cerințele UE privind protecția datelor. În plus, am încheiat un acord „Data-Processing-Agreement” cu MailChimp. În acest acord, MailChimp se obligă să protejeze datele utilizatorilor noștri, să proceseze în numele nostru datele doar în conformitate cu reglementările privind intimitatea datelor și să nu le transmită terților. Puteți verifica politica MailChimp privind protecția datelor aici.

Google Analytics

Acest website folosește Google Analytics, un serviciu de web analytics oferit de Google Inc. („Google”). Google Analytics folosește așa-numitele „cookies”, fișiere text care sunt stocate pe calculatorul Dvs. și permit analiza felului în care folosiți website-ul. Informațiile privind felul în care folosiți acest website (inclusiv adresa Dvs. IP) colectate de cookie sunt transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Cu toate acestea, dacă anonimizarea de IP este activată pe acest website, adresa Dvs. IP este mai întâi abreviată de Google în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state parte a Acordului privind Zona Economică Europeană.

Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transferată către un server Google din Statele Unite și va fi abreviată acolo. Google va folosi aceste informații în numele operatorului acestui website în scopul evaluării felului în care folosiți website-ul, compilând rapoarte privind activitatea pe website pentru operatorii website-ului și oferindu-le alte servicii legate de folosirea website-ului și utilizarea Internetului. Adresa IP transferată de browserul Dvs. în timpul utilizării Google Analytics nu va fi asociată cu nicio altă informație deținută de Google.

Neautorizarea Google Analytics

Puteți refuza utilizarea de cookies prin selectarea setărilor adecvate în browserul Dvs., însă țineți cont că dacă faceți aceți lucru, s-ar putea să nu puteți beneficia de întreaga funcționalitate a acestui website. În plus, puteți împiedica colectarea datelor generate de cookie și pe baza folosirii de către Dvs. a website-ului (inclusiv a adresei Dvs. IP) și procesarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plugin-ului de browser disponibil la următorul link: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Informații suplimentare pe această temă se pot găsi la http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de or https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html (Informații generale despre Google Analytics și protecția datelor). Dorim să vă informăm că acest website a extins Google Analytics folosind codul „_anonymizeIp()” pentru a garanta colectarea anonimă a adreselor IP (așa-numitul IP masking)

Folosirea Google Maps

Acest website folosește Google Maps pentru a afișa hărți. Google Maps este gestionat de către Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prin folosirea acestui website, vă declarați de acord ca datele generate automat precum și datele pe care le introduceți pot fi colectate, procesate și utilizate de Google, de unul dintre reprezentanții săi sau de prestatori terți.

Condițiile de utilizare pentru Google Maps se pot găsi la Terms of Use for Google Maps. Mai multe detalii se pot găsi la centrul de protecția datelor de pe google.de: Data Protection Regulations.

  1. Activitatea noastra

 

Noi, la SC LINGUA TRANSCRIPT SRL, depunem toate eforturile pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri servicii de instruire in limbi straine, traduceri si interpretariat, si organizare de evenimente in limbi straine.

  1. Datele personale pe care le prelucram

 

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza o experienta de cea mai inalta calitate cu privire la serviciile noastre si cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Datele personale pe care le prelucram pot include:

  1. date de baza pentru identificare precum nume, prenume, functie pentru realizarea materialelor personalizate la cursuri si inregistrarea participarii la anumite evenimente
  2. date de contact, precum adresa fizica de serviciu sau, dupa caz, personala, adresa de email, numar de telefon;
  3. cont bancar si alte informatii financiare care ne permit desfasurarea relatiei contractuale de orice fel, atunci cand exista;

 

De asemenea, daca doriti sa va alaturati echipei noastre, vom procesa date necesare in procesul de recrutare, precum numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin documentele de aplicatie, pe care ni le furnizati aplicand direct pe website, prin depunere sau transmitere in format fizic la biroul nostru sau prin e-mail. Va rugam sa vedeti sectiunea dedicata de mai jos „Informatii referitoare la procesul de recrutare” pentru mai multe detalii cu privire la procesul de recrutare.

  1. Cum colectam datele personale

 

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (in format fizic sau electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

– cu ocazia interactiunilor client-lector Lingua Transcript, desfasurate in baza unui contract de colaborare sau in discutiile preliminare, in negocierea si pregatirea unui astfel de contract;

– prin intermediul website-ului nostru, cu ocazia inregistrarii la unul din evenimentele/trainingurile organizate de compania noastra

– atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la serviciile noastre sau daca va manifestati interesul de a fi angajat sau contractat de societatea noastra sau de a colabora cu aceasta, si

– in contextul unei intalniri la un eveniment de afaceri (de exemplu, prin schimbul de carti de vizita).

  1. Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

 

Deoarece sunteti indreptatit sa stiti scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in alt scop decat cel pentru care ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale.

Desfasurarea relatiei contractuale cu clientii

In baza contractului incheiat cu dumneavoastra, in calitate de client al SC LINGUA TRANSCRIPT SRL, vom prelucra toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru exercitarea profesiei si prestarea serviciului, in conformitate cu prevederile contractuale.

Comunicari profesionale

Daca ne sunteti client sau daca ne-ati contactat in scop profesional , prelucram datele dumneavoastra personale pe baza interesului legitim de a va transmite comunicari specifice Serviciului de Informare (Newsletter sau Cont membru) care sunt de interes pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra, inclusiv invitatii la evenimentele noastre.

Atunci cand va abonati la Serviciul de Informare (Newsletter sau Cont membru) direct prin intermediul website-ului sau printr-o alta forma de solicitare directa, va vom solicita consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale pentru a putea furniza acele servicii la care ati solicitat abonarea.

  1. Informatii referitoare la procesul de recrutare

 

Puteti aplica pentru o pozitie in cadrul SC LINGUA TRANSCRIPT SRL prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului nostru, prin e-mail sau prin transmiterea sau depunerea in format fizic la sediul nostru a aplicatiei dumneavoastra.

Atunci cand aplicati prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului, va vom solicita numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, precum si un CV si o scrisoare de intentie al caror format si continut sunt lasate la latitudinea dumneavoastra

Vom folosi datele dumneavoastra personale referitoare la procesul de recrutare pentru:

– a evalua daca sunteti potrivit pentru o pozitie in cadrul SC LINGUA TRANSCRIPT SRL,

– a va contacta cu privire la aplicatia dumneavoastra,

– a administra procesul de recrutare,

– a va contacta cu privire la posturile care devin disponibile ulterior si pentru care consideram ca aveti profilul profesional potrivit

– a avea evidenta unor eventuale procese anterioare de recrutare ale noastre la care ati participat si a motivelor pentru care nu vi s-a adresat o oferta sau pentru care oferta a fost refuzata.

  1. Durata de stocare

 

Daca ati optat sa primiti comunicari aferente Serviciului de Informare, vom stoca datele dumneavoastra pentru a va furniza acest serviciu timp de 3 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise. Apoi, dupa trecerea acestei perioade, va vom solicita din nou consimtamantul pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia in continuare de Serviciul de Informare (Newsletter sau Cont membru).

Daca in orice moment decideti ca nu mai doriti sa beneficiati de Serviciul de Informare (Newsletter sau Cont membru). si va retrageti consimtamantul, noi vom respecta decizia dumneavoastra si nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale in acest scop.

Datele personale colectate in procesul de recrutare si utilizate cu scopul tinerii evidentei proceselor anterioare de recrutare sunt stocate pe o perioada de 10 ani de la momentul la care ati aplicat la SC LINGUA TRANSCRIPT SRL.

Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se

intemeiaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea. De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

  1. Persoane terte

 

Ca regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila, inclusiv regulile care guverneaza obligatia de mentinere a secretului profesional, ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

  1. Securitatea datelor personale

 

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

  1. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale

 

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

  1. Dreptul de acces la datele personale.
  2. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte.
  3. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:

 

contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram;

prelucrarea datelor personale este ilegala,

nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:

– adresa de e-mail: manuela@linguatranscript.ro

– telefon: +40722333081

– sediu: Bd Ferdinand nr 48, Bucuresti, Romania .

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.

In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

  1. Modificari ale Notei de informare

 

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.

Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.