WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

5 Motive pentru care să urmezi un curs de limba franceză online

5 Motive pentru care să urmezi un curs de limba franceză online
adaugat 15 Oct 2020
Distribuie
În contextul actual să cunoști doar o limbă este în cele mai multe cazuri insuficient. O a doua limbă te poate ajuta pe plan personal cât și pe plan profesional. Un curs de limba franceză online poate fi cea mai simplă decizie pentru a investi în viitorul tău.
 
Dar hai să aflăm care ar fi motivele principale pentru care ai alege să faci parte din comunitatea francofonă.

1.    Îți deschide noi oportunități de muncă

De la call center, la ambasade, multe din oportunitățile de lucru din ultimul ani caută vorbitori de limba franceză inclusiv la nivel începător. Engleza este de obicei întâlnită pe majoritatea C.V.-urilor dar numărul vorbitorilor de franceză este în scădere, mai ales în România.

Un curs de limba franceză online poate face diferența între a fi chemat la un interviu sau a face parte din grămada de C.V.-uri respinse. Dacă ești deja fluent în Engleză, Franceza poate fi asul tău din mânecă la o întâlnire profesională.

2.    Un curs de limba franceză online un nou pas către cultură

Franceza a fost tot timpul considerată limba culturii. Explorarea acestei lumii, va fi o poartă către înțelegerea:
●    artelor plastice,
●    gastronomiei,
●    industria vestimentară,
●    arhitectură și
●    știință.

Mai ales acum când mersul la un spectacol de teatru sau la un vernisaj pare posibil doar în viitorul îndepărtat, franceza poate să te ajute să înțelegi romane celebre. Ai putea înțelege nuanțele replicilor lui Alan Delon, Gerard Depardieu sau Catherine Deneuve și versurile cântate de Edith Piaf sau Lara Fabian.

3.    Limbi latine similare românei

Din cauză că aceste două limbi provin din latină un curs de limba franceză online s-ar putea să fie cel mai simplu mod de a învăța această limbă. Comparativ cu engleza vei găsi numeroase cuvinte similare, la care le poți intui singur înțelesul.

Cu ajutorul internetului să ai access la acest tip de activități a devenit incredibil de simplu dar și sigur pentru tine. Vei avea access în timp real cu lectorul și îți vei putea stabili tu zilele și intervalul dorit. Înscrie-te chiar azi.

În același timp îți poți organiza spațiul de studiu după bunul plac fără să trebuiască să revii la modul tradițional al unei săli de curs.

4.    Lumea devine mai accesibilă

Un curs de limba franceză îți deschide numeroase alte posibilități viitore ce includ simplificarea comunicării pe perioada vacanțelor tale. Ai putea avea access la noi programe de educație, informații direct la cele mai de top surse jurnalistice.

Franceza este una din puținele limbi care este folosită pe toate cele 5 continente. După Engleză și Germană este cea mai uzitată limbă și de pe internet, chiar mai multe decât limba Spaniolă. Sunt numeroase oportunități la care nici nu putem gândi acum, unde Franceza te va ajuta cu sigurantă pe viitor.

5.    Conectarea la numeroase comunități

Promovarea comunităților francofone a fost întotdeauna o prioritate. Un curs de limba franceză poate fi un prim pas pentru a-ți crea noi relații în aceste comunități. În România, există numeroase asociații ce activează în principalele orașe, ce promovează limba franceză prin diverse evenimente, dezbateri și întâlniri ale comunității.
 
Franceza este limba oficială a:
●    Uniuni Europe,
●    UNESCO,
●    Națiunilor Unite,
●    NATO,
●    Comitetul Olimpic Internațional,
●    numeroase curți internaționale.

Asta înseamnă că în efortul de a te perfecționa și ați urma pasiunea vei găsi comunități de vorbitori de limba franceză ce te pot susține și încuraja.

Acestea sunt principalele motive pentru care noi considerăm că alegerea unui curs de limba franceză online înseamnă un pas înainte indiferent de destinația ta finală.

Alătură-te nouă prin înscrierea la cursul online chiar azi.

Articole noi
Cum poți evalua cât de bun este profesorul tău de limbi străine?

Cum poți evalua cât de bun este profesorul tău de limbi străine?

Evaluarea abilităților unui profesor de limbi străine poate fi subiectivă, dar există câteva metode prin care poți să-ți formezi o opinie despre calitățile profesorului tău, iată care sunt principalele:

1 - Observă comportamentul și atitudinea profesorului: Un profesor de limbi străine ar trebui să fie entuziast, comunicativ și să încurajeze elevii să vorbească în limba învățată. Profesorul ar trebui să fie disponibil pentru a răspunde la întrebări și să ofere feedback constructiv.

2 - Verifică calitatea predării: Un bun profesor de limbi străine ar trebui să aibă o abordare structurată și coerentă, să explice clar conceptele și să ofere exemple relevante. Profesorul ar trebui să utilizeze metode variate de predare, cum ar fi jocuri, activități interactive și proiecte interesante.

3 - Verifică nivelul de cunoștințe: Un profesor de limbi străine ar trebui să aibă o cunoaștere profundă a limbii pe care o predă, în special în ceea ce privește gramatica, vocabularul și pronunția. Profesorul ar trebui să fie capabil să ofere elevilor cunoștințe culturale relevante.

4 - Verifică comunicarea și feedback-ul: Un profesor de limbi străine ar trebui să fie disponibil pentru a comunica cu elevii și pentru a oferi feedback constructiv și relevant. Profesorul ar trebui să fie capabil să își adapteze abordarea la nevoile individuale ale elevilor și să încurajeze dezvoltarea continuă.

5 - Caută recomandări și evaluări: Dacă ai posibilitatea, poți să cauți recomandări și evaluări ale profesorului tău de la alți studenți sau de pe site-uri de evaluare.

Școala de limbi străine Lingua Transcript deține o echipă de profesori extraordinari care aduc rezultate remarcabile prin intermediul studenților săi.

Vrei să aprofundezi o limbă străină cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre:

>> 25 Mar 2023
Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză

Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză


1 - Instruirea de specialitate:
Un curs de limba franceză poate oferi instruire specializată, adaptată nevoilor individuale ale studenților. În funcție de nivelul de cunoaștere a limbii, studenții pot fi înscriși în cursuri care acoperă gramatica, vocabularul, pronunția și alte aspecte ale limbii franceze. De asemenea, cursurile pot fi adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale studenților în funcție de domeniul lor de interes profesional sau personal, cum ar fi afaceri, turism, cultură sau literatură.

2 - Instruirea interactivă:
Un curs de limba franceză poate oferi o instruire interactivă, cu oportunități de a participa la discuții în grup, de a face exerciții și de a lucra cu parteneri de învățare. Această interacțiune poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare orală și scrisă în limba franceză și la creșterea încrederii în propriile abilități lingvistice.

3 - Acces la resurse de învățare:
Un curs de limba franceză poate oferi studenților acces la o gamă largă de resurse de învățare, cum ar fi manuale, exerciții, materiale audio și video și alte resurse online. Acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți vocabularul, pronunția și gramatica, și pentru a oferi o mai mare expunere la cultura și literatura franceză.

4 - Oportunități de practică:
Un curs de limba franceză poate oferi oportunități de practică a abilităților lingvistice prin intermediul discuțiilor în grup, jocurilor de rol și altor activități. Aceste oportunități de practică pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare orală și scrisă și pot oferi un mediu sigur și susținător pentru a face greșeli și a învăța din ele.

5 - Certificare și recunoaștere:
Un curs de limba franceză poate oferi o certificare oficială sau o recunoaștere a nivelului de cunoaștere a limbii franceze, cum ar fi certificările DELF și DALF. Acestea pot fi utilizate pentru a susține aplicațiile de locuri de muncă și pentru a demonstra nivelul de competență în limba franceză.

În concluzie, studierea limbii franceze la un curs specializat de franceză poate aduce o serie de avantaje. Folosește-le cu încredere!

Vrei să aprofundezi limba franceză cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre:
 

>> 20 Mar 2023
Cât timp durează să înveți limba engleza pentru a o vorbi fluent?

Cât timp durează să înveți limba engleza pentru a o vorbi fluent?

Părerile sunt împărțite când e vorba de timpul necesar însușirii limbii engleze. Se spune că pentru a învăța limba engleză conversațională este nevoie de obicei între 90 și peste 1000 de ore. De ce este influențată această diferență?

Timpul depinde cu adevărat de nivelul pe care vrei să-l atingi. Întrebarea este una complicată și răspunsul poate varia în funcție de o mulțime de factori.
Pentru a înțelege mai bine cât durează să înveți limba engleză, trebuie să știi care sunt cele trei niveluri de dificultate, în funcție de care va depinde și de câte ore vei avea nevoie:
1 - Începător: 
A1: 90 ore pentru a ajunge la acest nivel de la 0
           A2: 90 de ore pentru a trece de la A1 la A2
2 - Intermediar: 
B1: 90 de ore pentru a trece de la nivelul A2 la B1
B2: 90 de ore pentru a trece de la B1 la B2
3 - Avansat: 
C1: 90 de ore pentru a trece de la B2 la C1
C2: 90 de ore pentru a trece de la C1 la C2

Și totuși, este engleza greu de învățat? Este engleza ușor de învățat? Există mai mulți factori care pot influența cât de ușoară sau dificilă va fi engleza pentru tine. 
Unii dintre acești factori includ abilitățile lingvistice anterioare, nivelul de fluență și subiectul sau materia pe care o studiezi. Vârsta, limba maternă, motivația, metodologia și limbile pe care le cunoașteți deja sunt, de asemenea, factori importanți asupra modului în care va fi nevoie să înveți limba engleză.
Este engleza greu de învățat?
Dacă ai studiat limba engleză în școală, atunci s-ar putea să ți se pară greu să o iei de la capăt. Cu toate acestea, dacă pornești de la zero și lucrezi cu un profesor bun, atunci nu va fi atât de dificil pe cât crezi.
De fapt, contrariul este adevărat! Poți învăța lucruri noi și poți face progrese în fiecare zi. Cel mai important lucru este să fii motivat și să muncești din greu în mod regulat.
Odată ce ai făcut un progres, atunci poți începe să cauți locuri de muncă într-o țară vorbitoare de limba engleză. 
  • Limba ta maternă
Engleza, așa cum este vorbită astăzi, împrumută foarte mult din germană și franceză, care are multe asemănări cu celelalte limbi romanice. 
Dacă știi germană, spaniolă sau franceză, probabil că îți va fi mai ușor să înveți limba engleza. Dacă vorbești o limbă care nu face parte din familia limbilor romanice, învățarea limbii engleze va fi mai dificilă pentru tine. 
Dificultatea este mai mare pentru cei ale căror limbi materne folosesc un script scris diferit, cum ar fi chineza, japoneză sau arabă.
Pentru că limba română este o limbă romanică, ar trebui să-ți fie destul de ușor să înveți limba engleză.
  • Cât de motivat ești
Nu vei învăța foarte eficient dacă nu ai un scop clar legat de învățarea limbii sau nu ești cu adevărat pasionat de limba engleză.
Un scop sau un set de obiective, te ajută să mergi mai departe și te menține motivat, mai ales atunci când procesul începe să devină mai provocator. Dacă nu ai deja un motiv bun, ar face o mare diferență dacă ai descoperi motive pentru a te bucura să înveți limba engleză. 
Aceste motive nu ar trebui să fie doar pentru a obține o notă bună sau pentru a îndeplini o cerință, ci ceva important care te poate face fericit, cum ar fi să ai o conversație semnificativă cu un prieten, să înțelegi și să apreciezi versurile melodiilor preferate sau să citești o carte bună scrisă în limba engleză.
  • Ce limbi ați învățat înainte
Învățarea limbii engleze va fi mai ușoară dacă ești deja fluent în alte limbi decât limba maternă.
După ce ai învățat o limbă nouă, învățarea altora devine mai simplă. Acest lucru se datorează faptului că creierul tău învață inconștient să recunoască modele lingvistice care pot fi comparate și contrastate cu limba maternă atunci când înveți o a doua sau a treia limbă. Acest avantaj se accentuează cu cât aceste limbi sunt mai aproape de limba engleză.

Vrei să înveți limba engleză cu ajutorul cursurilor noastre? Vezi aici detalii:
 

>> 17 Mar 2023