WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

De ce este important să cunoști limba germană?

De ce este important să cunoști limba germană?
adaugat 26 Feb 2024
Distribuie
Învățarea limbii germane reprezintă o poartă către oportunități nelimitate în carieră și în explorarea culturii europene. În era globalizării, abilitatea de a vorbi și înțelege germana poate deschide uși către locuri de muncă bine plătite și către experiențe de călătorie neegalate. Cu toate acestea, găsirea celor mai bune cursuri de limba germană poate fi crucială pentru progresul și succesul tău.

În Europa, aproximativ 100 de milioane de persoane vorbesc germana ca limbă maternă, fiind răspândită nu doar în Germania, ci și în țări precum Austria, Elveția și Luxemburg, printre altele. Este de remarcat că, pe continent, germana este cea mai des întâlnită limbă maternă. În contextul economic românesc, există peste 7.500 de companii cu capital german activând în diverse domenii. Cunoașterea limbii germane este un avantaj semnificativ nu numai în cadrul acestor companii, ci și în mediul de afaceri al companiilor străine.

În ceea ce privește studiul limbilor străine în Uniunea Europeană, este interesant de observat că, pe lângă engleză, care este predominantă (97,9%), există un interes semnificativ și pentru franceză (33,4%) și germană (23,3%). Aceste statistici subliniază importanța și popularitatea limbii germane în rândul celor care doresc să își îmbunătățească competențele lingvistice pentru integrarea și avansarea în mediul profesional și cultural european.

Cursurile de limba germană de la Lingua Transcript sunt concepute pentru a satisface toate nivelurile de competență, de la începători la vorbitori avansați. Indiferent dacă dorești să înveți germana pentru a-ți îmbunătăți CV-ul sau pentru a călători mai ușor în țările vorbitoare de germană, aici vei găsi un program potrivit pentru tine.

În anul 2024, angajatorii își îndreaptă atenția către vorbitorii de limbi străine mai puțin comune decât engleza, oferind oportunități financiare semnificative. Observăm că, în multe cazuri, cunoașterea limbii engleze este deja un criteriu de bază pentru angajare, iar diferențierea se face acum prin competențele în a doua limbă străină. În acest sens, persoanele care posedă cunoștințe într-o a doua limbă străină pot să se bucure de perspective salariale superioare.

Unul dintre avantajele cursurilor de limba germană de la Lingua Transcript este diversitatea metodelor de predare utilizate. De la lecții interactive și discuții în grup până la exerciții de gramatică și practică de vorbire, fiecare aspect al limbii germane este abordat într-un mod accesibil și captivant. Astfel, cursanții se pot bucura de o experiență de învățare plină de varietate și stimulare.
Cursurile de la Lingua Transcript sunt susținute de profesori experimentați și calificați, pregătiți să ofere suport și îndrumare individuală fiecărui cursant. Acești profesioniști își adaptează metodele de predare pentru a se potrivi nevoilor și ritmului de învățare al fiecărui elev, asigurându-se că progresul este constant și eficient.
Alegerea cursurilor de limba germană la Lingua Transcript poate fi primul pas către atingerea obiectivelor tale profesionale și personale legate de această limbă fascinantă. Cu o gamă diversificată de opțiuni disponibile și cu sprijinul unor profesori dedicați, vei descoperi că învățarea poate fi o călătorie plină de satisfacții și realizări.

Cerința pentru vorbitorii de limba germană este în creștere constantă, iar compensațiile financiare sunt considerate foarte atractive. Această tendință se datorează rarității limbii germane în comparație cu engleza, ceea ce determină o ofertă mai mică de angajați calificați.
În plus, în lista de limbi căutate se regăsesc și vorbitorii de limbă rusă, chineză, franceză, italiană și spaniolă, toate având cereri sporite pe piața muncii datorită diversificării relațiilor comerciale și culturale la nivel global.
 
Articole noi
Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT?
Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi.
Îți propunem să explorăm împreună avantajele și dezavantajele fiecărui tip de muncă, pe parcursul unei noi dezbaterii și a unei seri creative, moderată de un Freelancer Business Analyst, altfel “just a funny guy”  Jean Severens.
CÂND? – Miercuri, 24 aprilie, ora 19.00
UNDE? – Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 de lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse) 

Studenții Facultății de Arte (Regie, Imagine, Actorie) si Filologie de la Universitatea Hyperion beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile.
sau la:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Locurile sunt limitate!

HAI să petrecem o seară într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica această limbă și de a interacționa cu oameni speciali, timp de 3 ore de învățare și bună dispoziție!
Vom încerca să răspundem la întrebări ca:
Ce stil de lucru mi s-ar potrivi și de ce aș opta pentru a fi antreprenor, freelancer sau angajat într-o companie?
Care dintre opțiuni îmi poate îndeplini obiectivele de business și mi-ar oferi satisfacție pe termen lung?
Ce câștiguri materiale și profesionale aș avea dacă aș fi freelancer sau daca aș fi angajat?
Ia aminte! Nu există un răspuns unic. Alegerea depinde de preferințele, obiectivele și circumstanțele tale personale. Spune-ne la dezbatere de ce ești atras de libertatea de a lucra independent sau de stabilitatea angajării într-o companie.
SAVE the Date! 24 aprilie, ora 19.00

___________________________________________________________________________________

TO BE or NOT TO BE FREEELANCER or EMPLOYEE?
That is the question! ...And NOW is the time to decide which way to go!
We propose to explore together the advantages and disadvantages of each type of work, during a new debate and a creative evening, moderated by a Freelancer Business Analyst, otherwise "just a funny guy"  Jean Severens.
WHEN? – Wednesday, April 24, 7 p.m
WHERE? – Blvd. Ferdinand no. 48
PRICE: 120 lei (snacks&drinks&moderator&linguistic feedback included) 

Students of the Faculty of Arts (Movie Direction, Image, Acting) and Philology at Hyperion University benefit from free admission within the limit of available seats.
REGISTER on Facebook, here - https://fb.me/e/6hkWvr2m4 
or by:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Seats are limited!

LET'S spend an evening in a relaxed atmosphere with native English speakers, snacks and drinks, to have the opportunity to practice this language and interact with special people for 3 hours of learning and good fun!
We will try to answer questions like:
  • What work style would suit me and why would I choose to be an entrepreneur, a freelancer or an employee in a company?
  • Which options can meet my business goals and give me long-term satisfaction?
  • What material and professional gains would I have if I were a freelancer or employed?

Remember! There is no single answer. The choice depends on your personal preferences, goals and circumstances. Tell us in the debate why you are attracted to the freedom of freelancing or the stability of employment in a company.
SAVE the Date! April 24, 7 p.m

>> 15 Apr 2024
Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te invităm să descoperi serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript.

Importanța serilor de dezbateri pentru exersarea pronunției și vocabularului
Serile de dezbateri Lingua Events sunt mai mult decât întâlniri sociale; sunt o oportunitate valoroasă de a-ți îmbunătăți pronunția și de a-ți îmbogăți vocabularul într-un mediu prietenos și interactiv. Participanții se pot exprima liber în limba engleză și pot intra în dialog cu vorbitori nativi și alți cursanți pasionați.
Prin implicarea în dezbateri pe teme variate din lumea contemporană, participanții sunt provocați să folosească vocabularul specific și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Moderatorii vorbitori nativi de limbă engleză oferă feedback constructiv și ghidare în discuții.

Beneficiile suplimentare oferite de Lingua Transcript
Pe lângă serile de dezbateri Lingua Events, Lingua Transcript oferă o gamă variată de cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant. Cu profesori experimentați și programe personalizate, cursanții au șansa să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mediu stimulant și susținut.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mod captivant, serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript sunt alegerea perfectă. Nu lăsa nicio oportunitate să treacă pe lângă tine! Înregistrează-te acum la Lingua Transcript și descoperă o nouă lume a posibilităților lingvistice și interculturale.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

>> 25 Mar 2024
Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie!
Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și Baby Boomers.
Un eveniment captivant în limba engleză, unde vom explora influența tehnologiei, experiențele culturale și evenimentele istorice care ne-au definit.

Când? Marți, 26 martie, la ora 19.00
Unde? Bd. Ferdinand nr. 48.

Prețul este 100 de lei și include gustări, băuturi și feedback lingvistic.
Rezervă-ți locul acum, aici 

…………………………………………………………………………………………………….......................................................................................

Discover the differences between generations at Lingua Events, on March 26th!
Moderator Trainer Miles Kentish will guide us through intense debates about Gen Z, Gen X and Baby Boomers.
An engaging event in English where we will explore the influence of technology, cultural experiences and historical events that have defined us.

When? Tuesday, March 26, at 7 pm
Where? Bd. 48 Ferdinand.

The price is 100 lei and includes snacks, drinks and linguistic feedback.
Book your place now!

>> 22 Mar 2024