WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

De ce să înveți limba germană? Ai cel puțin 8 motive!

De ce să înveți limba germană? Ai cel puțin 8 motive!
adaugat 21 Jul 2023
Distribuie
1. Este ușor de învățat
Să începem prin a anula mitul că limba germană este deosebit de grea. În ciuda tuturor glumelor care se fac despre faptul că este imposibil de grea, dacă ești vorbitor de engleză, ești deja destul de avantajat.
Acest lucru se datorează faptului că acestea au aceeași rădăcină germanică. În consecință, există mii de cuvinte care sunt strâns legate. 
Cu resursele potrivite, poți înțelege ușor chiar și noțiunile dificile. De exemplu, dacă te înscrii la cursuri limba germană îți va fi mult mai simplu să asimilezi noile reguli gramaticale.
2. Este graiul inventatorilor și inovatorilor
Se spune că Germania este țara poeților și a gânditorilor — Das Land der Dichter und Denker. Cu siguranță nu se poate nega partea a doua. Un mare procent din cele mai impresionante realizări ale lumii au fost concepute pentru prima dată în această țară. Peste o sută de premii Nobel au fost acordate pentru realizările în fizică, medicină, chimie, literatură și alte domenii.
3. Este importantă în mediul academic
Cu un număr atât de mare de oameni de știință premiați din această țară, s-ar putea să nu fie surprinzător faptul că aceasta este foarte importantă în comunitatea academică. De fapt, se află pe locul al doilea ca limbaj științific cel mai des folosit.
4 . Companiile sunt lideri de piață mondială
Vorbind despre companiile din această țară: vrei să lucrezi pentru o afacere care este lider de piață internațional în domeniul său? Dacă o cunoști, te va ajuta cu siguranță să găsești un job care să implice aceste cunoștințe.
Țara găzduiește un număr mare de companii cunoscute la nivel mondial. Siemens, Volkswagen, Adidas și Lufthansa sunt mărci și corporații recunoscute la nivel global. 
5. Este limba maternă cea mai vorbită în Europa
Engleza, franceza și germana sunt cele trei limbi oficiale ale Uniunii Europene. În cifre absolute, este a doua cea mai vorbită de pe continentul european. Cu toate acestea, când vine vorba de vorbitori nativi, germana este numărul unu.
Timp de secole, limba a servit ca ‘‘lingua franca’’ (un grai comun care unifică diferite popoare) în mari părți ale continentului european. În plus, se află pe locul zece ca una dintre limbile majore ale lumii. 
6. Este foarte des folosită în mediul online
Nici măcar nu trebuie să cunoști cele 100 de milioane de oameni din lume care vorbesc această limbă. Poți face acest lucru din confortul propriei case! Cunoașterea acestei limbi îți oferă acces la alte 15 milioane de site-uri web.
7. Sunt peste tot
Dacă ai călătorit în străinătate, probabil că ai asistat direct la acest fenomen. Cetăţenii acestei țări sunt unii dintre cei mai neobosiți călători ai lumii. Cu aproape șase săptămâni de concediu anual și o mulțime de venituri disponibile, îi vei întâlni pe tot globul. De fapt, germanii sunt deținători de recorduri în ceea ce privește banii cheltuiți pentru călătoriile internaționale.
8. Cultura Germaniei face parte din patrimoniul mondial
Deși cetățenii acestei țări au reputația de a fi analitici și îndrăgostiți de logică, lumea vorbitoare a acestei limbi a produs, de asemenea, unele dintre cele mai mari nume literare, muzicale, artistice și filosofice din istoria omenirii. Este limbajul celebrelor lucrări scrise ale lui Goethe, Kafka, Brecht și Mann. A fost folosită de compozitori precum Mozart, Bach, Schubert, Beethoven și Wagner.
 
Articole noi
Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT?
Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi.
Îți propunem să explorăm împreună avantajele și dezavantajele fiecărui tip de muncă, pe parcursul unei noi dezbaterii și a unei seri creative, moderată de un Freelancer Business Analyst, altfel “just a funny guy”  Jean Severens.
CÂND? – Miercuri, 24 aprilie, ora 19.00
UNDE? – Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 de lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse) 

Studenții Facultății de Arte (Regie, Imagine, Actorie) si Filologie de la Universitatea Hyperion beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile.
sau la:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Locurile sunt limitate!

HAI să petrecem o seară într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica această limbă și de a interacționa cu oameni speciali, timp de 3 ore de învățare și bună dispoziție!
Vom încerca să răspundem la întrebări ca:
Ce stil de lucru mi s-ar potrivi și de ce aș opta pentru a fi antreprenor, freelancer sau angajat într-o companie?
Care dintre opțiuni îmi poate îndeplini obiectivele de business și mi-ar oferi satisfacție pe termen lung?
Ce câștiguri materiale și profesionale aș avea dacă aș fi freelancer sau daca aș fi angajat?
Ia aminte! Nu există un răspuns unic. Alegerea depinde de preferințele, obiectivele și circumstanțele tale personale. Spune-ne la dezbatere de ce ești atras de libertatea de a lucra independent sau de stabilitatea angajării într-o companie.
SAVE the Date! 24 aprilie, ora 19.00

___________________________________________________________________________________

TO BE or NOT TO BE FREEELANCER or EMPLOYEE?
That is the question! ...And NOW is the time to decide which way to go!
We propose to explore together the advantages and disadvantages of each type of work, during a new debate and a creative evening, moderated by a Freelancer Business Analyst, otherwise "just a funny guy"  Jean Severens.
WHEN? – Wednesday, April 24, 7 p.m
WHERE? – Blvd. Ferdinand no. 48
PRICE: 120 lei (snacks&drinks&moderator&linguistic feedback included) 

Students of the Faculty of Arts (Movie Direction, Image, Acting) and Philology at Hyperion University benefit from free admission within the limit of available seats.
REGISTER on Facebook, here - https://fb.me/e/6hkWvr2m4 
or by:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Seats are limited!

LET'S spend an evening in a relaxed atmosphere with native English speakers, snacks and drinks, to have the opportunity to practice this language and interact with special people for 3 hours of learning and good fun!
We will try to answer questions like:
  • What work style would suit me and why would I choose to be an entrepreneur, a freelancer or an employee in a company?
  • Which options can meet my business goals and give me long-term satisfaction?
  • What material and professional gains would I have if I were a freelancer or employed?

Remember! There is no single answer. The choice depends on your personal preferences, goals and circumstances. Tell us in the debate why you are attracted to the freedom of freelancing or the stability of employment in a company.
SAVE the Date! April 24, 7 p.m

>> 15 Apr 2024
Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te invităm să descoperi serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript.

Importanța serilor de dezbateri pentru exersarea pronunției și vocabularului
Serile de dezbateri Lingua Events sunt mai mult decât întâlniri sociale; sunt o oportunitate valoroasă de a-ți îmbunătăți pronunția și de a-ți îmbogăți vocabularul într-un mediu prietenos și interactiv. Participanții se pot exprima liber în limba engleză și pot intra în dialog cu vorbitori nativi și alți cursanți pasionați.
Prin implicarea în dezbateri pe teme variate din lumea contemporană, participanții sunt provocați să folosească vocabularul specific și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Moderatorii vorbitori nativi de limbă engleză oferă feedback constructiv și ghidare în discuții.

Beneficiile suplimentare oferite de Lingua Transcript
Pe lângă serile de dezbateri Lingua Events, Lingua Transcript oferă o gamă variată de cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant. Cu profesori experimentați și programe personalizate, cursanții au șansa să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mediu stimulant și susținut.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mod captivant, serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript sunt alegerea perfectă. Nu lăsa nicio oportunitate să treacă pe lângă tine! Înregistrează-te acum la Lingua Transcript și descoperă o nouă lume a posibilităților lingvistice și interculturale.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

>> 25 Mar 2024
Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie!
Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și Baby Boomers.
Un eveniment captivant în limba engleză, unde vom explora influența tehnologiei, experiențele culturale și evenimentele istorice care ne-au definit.

Când? Marți, 26 martie, la ora 19.00
Unde? Bd. Ferdinand nr. 48.

Prețul este 100 de lei și include gustări, băuturi și feedback lingvistic.
Rezervă-ți locul acum, aici 

…………………………………………………………………………………………………….......................................................................................

Discover the differences between generations at Lingua Events, on March 26th!
Moderator Trainer Miles Kentish will guide us through intense debates about Gen Z, Gen X and Baby Boomers.
An engaging event in English where we will explore the influence of technology, cultural experiences and historical events that have defined us.

When? Tuesday, March 26, at 7 pm
Where? Bd. 48 Ferdinand.

The price is 100 lei and includes snacks, drinks and linguistic feedback.
Book your place now!

>> 22 Mar 2024