WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Ești în căutarea unor cursuri de engleză pentru copii?

Ești în căutarea unor cursuri de engleză pentru copii?
adaugat 05 Nov 2023
Distribuie
 
Copilul tău învață engleza? Uite de ce învățarea acesteia străine de la vârste fragede este extrem de benefică pentru copilul tău. Un copil care învață o a doua sau a treia limbă are un avantaj imens față de un copil care vorbește una singură. În această eră digitală, învățarea unui nou vocabular nu a fost niciodată mai accesibilă și convenabilă.
Iată cinci motive pentru a-ți înscrie copilul la un curs:
1 - Mai multe oportunități de dezvoltare profesională
Învățarea în cadrul unor cursuri online le permite copiilor să se bucure de o serie de avantaje. Dacă un copil vorbește fluent o limbă, atunci când este mai mare, poate merge în țări în care oamenii vorbesc acea limbă pentru a-și continua studiile – ceea ce poate spori perspectivele de angajare și oportunitățile de carieră. Asta pentru că persoanele bilingve au un acces mai facil la locuri de muncă și la salarii mai mari într-o economie integrată la nivel global.
2 - Performanță academică îmbunătățită
Învățarea acesteia are beneficii cognitive care afectează direct progresul școlar al unui copil. Copiii bilingvi adesea obțin rezultate mai bune la testele standardizate și au abilități mai bune de citit, scris și matematică decât copiii care nu vorbesc o a doua limbă.Cunoștințele bilingve oferă copiilor o înțelegere avansată a principiilor gramaticale și a modului de utilizare a acestora, ceea ce le îmbunătățește citirea și înțelegerea vorbirii și le îmbunătățește performanța academică. De asemenea, pot folosi ceea ce învață pentru a consolida conceptele și termenii pe care îi învață într-o altă limbă.
3 - Dezvoltare mai bună a creierului
Copiii expuși la astfel de cunoștințe au o dezvoltare mai bună a creierului și sunt mai creativi decât alții, deoarece dezvoltă modele cognitive superioare decât cele limitate la o singură limbă. Cercetările arată că învățarea de la vârste fragede îmbunătățește memoria, concentrarea, abilitățile de multitasking, rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de ascultare.
Procesele creierului devin, de asemenea, mai active atunci când dobândesc noi abilități. Când copiii învață cuvinte noi, creierul lor se obișnuiește cu noile norme gramaticale și de vocabular. Își perfecționează capacitatea de a-și aminti cuvinte noi, de a le conecta și de a le folosi în context. Asta înseamnă că copiii care vorbesc mai multe limbi sunt mai creativi și mai flexibili.
4 - Curiozitate mai mare, sensibilitate culturală, empatie și toleranță
Expunerea la limbi străine îi ajută pe copii să înțeleagă că există multe moduri diferite de a trăi. Acest lucru creează curiozitate, le dă copiilor o sete de noi cunoștințe și le permite să dezvolte toleranță și empatie față de oamenii din alte zone ale lumii.
5 - Reziliență superioară și abilități de rezolvare a problemelor
Pentru a-și atinge obiectivele, copiii trebuie să persevereze și să experimenteze pentru a descoperi ce strategii și abordări de învățare funcționează pentru ei. Tenacitatea, determinarea și abilitățile de studiu pe care le dezvoltă la cursuri engleză copii se pot transmite în fiecare aspect al vieții.
Articole noi
Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT?
Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi.
Îți propunem să explorăm împreună avantajele și dezavantajele fiecărui tip de muncă, pe parcursul unei noi dezbaterii și a unei seri creative, moderată de un Freelancer Business Analyst, altfel “just a funny guy”  Jean Severens.
CÂND? – Miercuri, 24 aprilie, ora 19.00
UNDE? – Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 de lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse) 

Studenții Facultății de Arte (Regie, Imagine, Actorie) si Filologie de la Universitatea Hyperion beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile.
sau la:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Locurile sunt limitate!

HAI să petrecem o seară într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica această limbă și de a interacționa cu oameni speciali, timp de 3 ore de învățare și bună dispoziție!
Vom încerca să răspundem la întrebări ca:
Ce stil de lucru mi s-ar potrivi și de ce aș opta pentru a fi antreprenor, freelancer sau angajat într-o companie?
Care dintre opțiuni îmi poate îndeplini obiectivele de business și mi-ar oferi satisfacție pe termen lung?
Ce câștiguri materiale și profesionale aș avea dacă aș fi freelancer sau daca aș fi angajat?
Ia aminte! Nu există un răspuns unic. Alegerea depinde de preferințele, obiectivele și circumstanțele tale personale. Spune-ne la dezbatere de ce ești atras de libertatea de a lucra independent sau de stabilitatea angajării într-o companie.
SAVE the Date! 24 aprilie, ora 19.00

___________________________________________________________________________________

TO BE or NOT TO BE FREEELANCER or EMPLOYEE?
That is the question! ...And NOW is the time to decide which way to go!
We propose to explore together the advantages and disadvantages of each type of work, during a new debate and a creative evening, moderated by a Freelancer Business Analyst, otherwise "just a funny guy"  Jean Severens.
WHEN? – Wednesday, April 24, 7 p.m
WHERE? – Blvd. Ferdinand no. 48
PRICE: 120 lei (snacks&drinks&moderator&linguistic feedback included) 

Students of the Faculty of Arts (Movie Direction, Image, Acting) and Philology at Hyperion University benefit from free admission within the limit of available seats.
REGISTER on Facebook, here - https://fb.me/e/6hkWvr2m4 
or by:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Seats are limited!

LET'S spend an evening in a relaxed atmosphere with native English speakers, snacks and drinks, to have the opportunity to practice this language and interact with special people for 3 hours of learning and good fun!
We will try to answer questions like:
  • What work style would suit me and why would I choose to be an entrepreneur, a freelancer or an employee in a company?
  • Which options can meet my business goals and give me long-term satisfaction?
  • What material and professional gains would I have if I were a freelancer or employed?

Remember! There is no single answer. The choice depends on your personal preferences, goals and circumstances. Tell us in the debate why you are attracted to the freedom of freelancing or the stability of employment in a company.
SAVE the Date! April 24, 7 p.m

>> 15 Apr 2024
Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te invităm să descoperi serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript.

Importanța serilor de dezbateri pentru exersarea pronunției și vocabularului
Serile de dezbateri Lingua Events sunt mai mult decât întâlniri sociale; sunt o oportunitate valoroasă de a-ți îmbunătăți pronunția și de a-ți îmbogăți vocabularul într-un mediu prietenos și interactiv. Participanții se pot exprima liber în limba engleză și pot intra în dialog cu vorbitori nativi și alți cursanți pasionați.
Prin implicarea în dezbateri pe teme variate din lumea contemporană, participanții sunt provocați să folosească vocabularul specific și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Moderatorii vorbitori nativi de limbă engleză oferă feedback constructiv și ghidare în discuții.

Beneficiile suplimentare oferite de Lingua Transcript
Pe lângă serile de dezbateri Lingua Events, Lingua Transcript oferă o gamă variată de cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant. Cu profesori experimentați și programe personalizate, cursanții au șansa să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mediu stimulant și susținut.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mod captivant, serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript sunt alegerea perfectă. Nu lăsa nicio oportunitate să treacă pe lângă tine! Înregistrează-te acum la Lingua Transcript și descoperă o nouă lume a posibilităților lingvistice și interculturale.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

>> 25 Mar 2024
Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie!
Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și Baby Boomers.
Un eveniment captivant în limba engleză, unde vom explora influența tehnologiei, experiențele culturale și evenimentele istorice care ne-au definit.

Când? Marți, 26 martie, la ora 19.00
Unde? Bd. Ferdinand nr. 48.

Prețul este 100 de lei și include gustări, băuturi și feedback lingvistic.
Rezervă-ți locul acum, aici 

…………………………………………………………………………………………………….......................................................................................

Discover the differences between generations at Lingua Events, on March 26th!
Moderator Trainer Miles Kentish will guide us through intense debates about Gen Z, Gen X and Baby Boomers.
An engaging event in English where we will explore the influence of technology, cultural experiences and historical events that have defined us.

When? Tuesday, March 26, at 7 pm
Where? Bd. 48 Ferdinand.

The price is 100 lei and includes snacks, drinks and linguistic feedback.
Book your place now!

>> 22 Mar 2024