WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Metode și strategii de studiu pentru a învăța limba germană eficient

Metode și strategii de studiu pentru a învăța limba germană eficient
adaugat 28 Jul 2023
Distribuie
Te întrebi cât durează să înveți limba germană? Care este cel mai bun, mai simplu și mai rapid mod de a învăța? Iată câțiva pași care te vor ajuta să înveți în mod eficient.

1 - Creează un plan de studiu și stabilește obiective clare
Nu poți învăța germana peste noapte. În primul rând, ai nevoie de o privire de ansamblu asupra acesteia pentru a o putea împărți ulterior în mai multe categorii de studiu. Crează o listă cu toate subiectele la care dorești să lucrezi și stabilește când vei începe să-l studiezi pe fiecare. Încearcă să fii realist și nu te supune la prea multă presiune. Este mai ușor să înveți pas cu pas decât să te forțezi să o înveți într-un timp foarte scurt. Un plan de studiu te  ajută, de asemenea, să îți observi progresul și să îți gestionezi corect timpul. Trebuie să te gândești la obiectivele tale personale și de ce este important să înveți această limbă. Notează-le pe o foaie de hârtie și de fiecare dată când motivația ta dispare, aruncă o privire asupra acestor motive

2 - Studiază în mod regulat pentru a face progrese
Este important să studiezi în mod regulat. Încearcă să studiezi în fiecare zi câte puțin, dar mai des. Cunoștințele tale se vor îmbunătăți mai repede dacă studiezi doar o oră în fiecare zi, în loc de cinci ore odată pe săptămână.

3 - Elimină toți posibilii factori perturbatori în timp ce înveți
Oprește-ți telefonul și stabilește că nu ești disponibil pentru următoarea oră. Chiar dacă pare dificil la început, îți vei da seama în curând că sesiunile tale de studiu vor deveni mai eficiente.

4 - Învață întotdeauna cuvintele cu articolul corect
Probabil ați observat că articolele sunt foarte importante în limba germană. Deci, atunci când studiezi vocabularul, ar trebui să iei în considerare întotdeauna articolul corect. Nu este doar „Haus” (casă), ci „das Haus”. Dacă faci asta chiar de la început, îți va fi mult mai ușor mai târziu.  Dacă îți dorești să înveți corect aceste aspecte, alege cursuri de la  Lingua Transcript!

5 - Ajută-te de schițe și notițe
Fiecare dintre noi are un mod diferit de învățare și o strategie specifică de a învăța o limbă. Adesea, te poate ajuta învățarea vizuală. Începe să faci desene pentru cuvinte sau conexiuni dificile și dacă unele aspecte nu ți se par clare, începe să iei notițe. Desenele prezintă informații complexe într-un mod simplu și ușor de înțeles. Preia un text și subliniază cuvintele cu culori diferite.
De exemplu:
- Substantive cu albastru
- Verbe cu roșu
- Adjective cu verde

6 - Fă pauze constant
După o perioadă de studiu intensivă de 40 până la 50 de minute, este indicat să-ți lași toate lucrurile deoparte și să te relaxezi. Nu considera o pauză ca timp „pierdut”, deoarece ceea ce ai învățat trebuie procesat înainte ca creierul să poată fi alimentat cu informații noi. Ia puțin aer curat și deschide fereastra. Creierul tău are nevoie de oxigen pentru a funcționa eficient și te va ajuta să te concentrezi din nou. Nu uita să te hidratezi în timp ce studiezi!

7 - Urmărește filme și seriale TV în limba germană
Să înveți în timp ce te uiți la televizor? Da, este posibil. În era tehnologiei, filmele și serialele TV pot fi folosite ca metodă alternativă de învățare. Poate că serialul tău preferat este disponibil și în germană, așa că poți activa subtitrarea în limba ta maternă. Cel mai tare lucru este că îți antrenezi abilitățile de ascultare și înțelegere, precum și pronunția.

 
Articole noi
Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT?
Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi.
Îți propunem să explorăm împreună avantajele și dezavantajele fiecărui tip de muncă, pe parcursul unei noi dezbaterii și a unei seri creative, moderată de un Freelancer Business Analyst, altfel “just a funny guy”  Jean Severens.
CÂND? – Miercuri, 24 aprilie, ora 19.00
UNDE? – Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 de lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse) 

Studenții Facultății de Arte (Regie, Imagine, Actorie) si Filologie de la Universitatea Hyperion beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile.
sau la:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Locurile sunt limitate!

HAI să petrecem o seară într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica această limbă și de a interacționa cu oameni speciali, timp de 3 ore de învățare și bună dispoziție!
Vom încerca să răspundem la întrebări ca:
Ce stil de lucru mi s-ar potrivi și de ce aș opta pentru a fi antreprenor, freelancer sau angajat într-o companie?
Care dintre opțiuni îmi poate îndeplini obiectivele de business și mi-ar oferi satisfacție pe termen lung?
Ce câștiguri materiale și profesionale aș avea dacă aș fi freelancer sau daca aș fi angajat?
Ia aminte! Nu există un răspuns unic. Alegerea depinde de preferințele, obiectivele și circumstanțele tale personale. Spune-ne la dezbatere de ce ești atras de libertatea de a lucra independent sau de stabilitatea angajării într-o companie.
SAVE the Date! 24 aprilie, ora 19.00

___________________________________________________________________________________

TO BE or NOT TO BE FREEELANCER or EMPLOYEE?
That is the question! ...And NOW is the time to decide which way to go!
We propose to explore together the advantages and disadvantages of each type of work, during a new debate and a creative evening, moderated by a Freelancer Business Analyst, otherwise "just a funny guy"  Jean Severens.
WHEN? – Wednesday, April 24, 7 p.m
WHERE? – Blvd. Ferdinand no. 48
PRICE: 120 lei (snacks&drinks&moderator&linguistic feedback included) 

Students of the Faculty of Arts (Movie Direction, Image, Acting) and Philology at Hyperion University benefit from free admission within the limit of available seats.
REGISTER on Facebook, here - https://fb.me/e/6hkWvr2m4 
or by:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Seats are limited!

LET'S spend an evening in a relaxed atmosphere with native English speakers, snacks and drinks, to have the opportunity to practice this language and interact with special people for 3 hours of learning and good fun!
We will try to answer questions like:
  • What work style would suit me and why would I choose to be an entrepreneur, a freelancer or an employee in a company?
  • Which options can meet my business goals and give me long-term satisfaction?
  • What material and professional gains would I have if I were a freelancer or employed?

Remember! There is no single answer. The choice depends on your personal preferences, goals and circumstances. Tell us in the debate why you are attracted to the freedom of freelancing or the stability of employment in a company.
SAVE the Date! April 24, 7 p.m

>> 15 Apr 2024
Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te invităm să descoperi serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript.

Importanța serilor de dezbateri pentru exersarea pronunției și vocabularului
Serile de dezbateri Lingua Events sunt mai mult decât întâlniri sociale; sunt o oportunitate valoroasă de a-ți îmbunătăți pronunția și de a-ți îmbogăți vocabularul într-un mediu prietenos și interactiv. Participanții se pot exprima liber în limba engleză și pot intra în dialog cu vorbitori nativi și alți cursanți pasionați.
Prin implicarea în dezbateri pe teme variate din lumea contemporană, participanții sunt provocați să folosească vocabularul specific și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Moderatorii vorbitori nativi de limbă engleză oferă feedback constructiv și ghidare în discuții.

Beneficiile suplimentare oferite de Lingua Transcript
Pe lângă serile de dezbateri Lingua Events, Lingua Transcript oferă o gamă variată de cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant. Cu profesori experimentați și programe personalizate, cursanții au șansa să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mediu stimulant și susținut.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mod captivant, serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript sunt alegerea perfectă. Nu lăsa nicio oportunitate să treacă pe lângă tine! Înregistrează-te acum la Lingua Transcript și descoperă o nouă lume a posibilităților lingvistice și interculturale.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

>> 25 Mar 2024
Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie!
Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și Baby Boomers.
Un eveniment captivant în limba engleză, unde vom explora influența tehnologiei, experiențele culturale și evenimentele istorice care ne-au definit.

Când? Marți, 26 martie, la ora 19.00
Unde? Bd. Ferdinand nr. 48.

Prețul este 100 de lei și include gustări, băuturi și feedback lingvistic.
Rezervă-ți locul acum, aici 

…………………………………………………………………………………………………….......................................................................................

Discover the differences between generations at Lingua Events, on March 26th!
Moderator Trainer Miles Kentish will guide us through intense debates about Gen Z, Gen X and Baby Boomers.
An engaging event in English where we will explore the influence of technology, cultural experiences and historical events that have defined us.

When? Tuesday, March 26, at 7 pm
Where? Bd. 48 Ferdinand.

The price is 100 lei and includes snacks, drinks and linguistic feedback.
Book your place now!

>> 22 Mar 2024