WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Motivează-ți echipa prin cursuri corporate

Motivează-ți echipa prin cursuri corporate
adaugat 25 Feb 2021
Distribuie
În ultimul an, evenimentele petrecute la scară globală au afectat considerabil stilul de viață cu care eram obișnuiți. Impactul acestor evenimente a fost resimțit atât la nivel personal
cât și în cadrul mediului de afaceri din România.

Așadar, deținătorii de companii și managerii din cadrul acestora au fost constrânși să dezvolte, să implementeze și să schimbe procese pentru a se adapta la noile circumstanțe. Totuși, indiferent de cât de bine sunt gândite eventualele strategii, acestea nu vor da randamentul așteptat fără o echipă capabilă să le implementeze corect. Din ce în ce mai mulți oameni din mediul de afaceri din România fac apel la conceptul de cursuri corporate pentru a-și ajuta membrii echipei să atingă un maximum de potențial.

Indiferent de nișa în care activezi, calitatea celor care constituie personalul afacerii este vitală pentru asigurarea unei bune dezvoltări. Noi suntem aici pentru a ajuta membrii echipei tale să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în alte limbi.

Cunoașterea mai multor limbi constituie cu siguranță un avantaj important în marketul global. Adaptează, diversifică și eficientizează procesele de comunicare în cadrul companiei tale.

Cursurile oferite de noi sunt simplu de urmat, într-un format interactiv, ușor de asimilat și care încurajează creativitatea participanților. Necesită un minim de resurse și pot fi accesate de aproape oriunde atât timp cât cursanții dispun de o conexiune la internet și o pereche căști.

Beneficiază de un format flexibil și setează programul cursurilor în funcție de nevoile echipei tale.
Acestea se vor desfășura în 2 şedinţe a câte 90 de minute/săptămână.

Care sunt beneficiile aduse de ”corporate training”?

Beneficiile pe termen lung aduse de o bună pregătire a membrilor echipei tale, vor depăși cu mult investiția minimă necesară pentru desfășurarea acestora. Printre primele îmbunătățiri pe care le vei observa în cadrul companiei tale se numără:

Moral

Satisfacția membrilor staff-ului este un factor foarte important în interiorul unei companii. Un angajat satisfăcut cu rolul său în companie, va dispune de un moral mai ridicat, fapt care influențează pozitiv rezultatul muncii acestuia. Pregătirea adecvată a angajaților le va oferi acestora un plus de încredere și motivație extrem de util.  

Productivitate

Un training mai bun rezultă în procese mai eficiente. Task-urile pot fi executate mai rapid atunci când angajații sunt mai siguri pe ceea ce fac.
Membrii echipei bine instruiți devin piloni de susținere ai afacerii. Ei vor continua să aducă valoare în interiorul companiei, punând astfel umărul la procesul de scalare al acesteia.

Siguranță

Siguranța angajaților reprezintă fără îndoială una dintre principalele priorități ale majorității companiilor. Totuși, siguranța afacerii și vulnerabilitatea acesteia la eventuale amenințări în mediul online sunt criterii deseori subestimate. Un mare procent din menținerea siguranței companiei în mediul digital poate fi atribuit unor angajați bine instruiți.

Independență

Mai puțini responsabili, mai puțin efort. Supravegherea atentă nu mai este necesară atunci când angajații știu ce au de făcut și cum să o facă mai bine.

Optează acum pentru seria de cursuri corporate și învață cum să:

  • Elaborezi strategii care stimulează creșterea afacerii tale, simplu și facil.
  • Construiești un mediu de lucru plăcut și pozitiv.
  • Dezvolți competențe lingvistice esențiale
  • Comunici mai eficient în alte limbi
Cunoașterea unei sau mai multor limbi străine oferă un avantaj competitiv unic în carieră.  Optează pentru unul din cursurile noastre pentru companii, și ajută-ți echipa să își extindă cunoștințele în limba engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă sau chiar română.

Asigurarea unui nivel ridicat de competență a membrilor echipei tale este esențial în drumul spre succes, iar noi suntem aici să-ți livrăm exact asta.

Ajută-ți afacerea să evolueze într-un mod eficient. Motivează, îmbunătățește și crește capacitatea personalului din firma ta  prin cursuri corporate de limbi străine. Începe chiar acum: te poți înscrie aici.
Articole noi
Cum poți evalua cât de bun este profesorul tău de limbi străine?

Cum poți evalua cât de bun este profesorul tău de limbi străine?

Evaluarea abilităților unui profesor de limbi străine poate fi subiectivă, dar există câteva metode prin care poți să-ți formezi o opinie despre calitățile profesorului tău, iată care sunt principalele:

1 - Observă comportamentul și atitudinea profesorului: Un profesor de limbi străine ar trebui să fie entuziast, comunicativ și să încurajeze elevii să vorbească în limba învățată. Profesorul ar trebui să fie disponibil pentru a răspunde la întrebări și să ofere feedback constructiv.

2 - Verifică calitatea predării: Un bun profesor de limbi străine ar trebui să aibă o abordare structurată și coerentă, să explice clar conceptele și să ofere exemple relevante. Profesorul ar trebui să utilizeze metode variate de predare, cum ar fi jocuri, activități interactive și proiecte interesante.

3 - Verifică nivelul de cunoștințe: Un profesor de limbi străine ar trebui să aibă o cunoaștere profundă a limbii pe care o predă, în special în ceea ce privește gramatica, vocabularul și pronunția. Profesorul ar trebui să fie capabil să ofere elevilor cunoștințe culturale relevante.

4 - Verifică comunicarea și feedback-ul: Un profesor de limbi străine ar trebui să fie disponibil pentru a comunica cu elevii și pentru a oferi feedback constructiv și relevant. Profesorul ar trebui să fie capabil să își adapteze abordarea la nevoile individuale ale elevilor și să încurajeze dezvoltarea continuă.

5 - Caută recomandări și evaluări: Dacă ai posibilitatea, poți să cauți recomandări și evaluări ale profesorului tău de la alți studenți sau de pe site-uri de evaluare.

Școala de limbi străine Lingua Transcript deține o echipă de profesori extraordinari care aduc rezultate remarcabile prin intermediul studenților săi.

Vrei să aprofundezi o limbă străină cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre:

>> 25 Mar 2023
Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză

Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză


1 - Instruirea de specialitate:
Un curs de limba franceză poate oferi instruire specializată, adaptată nevoilor individuale ale studenților. În funcție de nivelul de cunoaștere a limbii, studenții pot fi înscriși în cursuri care acoperă gramatica, vocabularul, pronunția și alte aspecte ale limbii franceze. De asemenea, cursurile pot fi adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale studenților în funcție de domeniul lor de interes profesional sau personal, cum ar fi afaceri, turism, cultură sau literatură.

2 - Instruirea interactivă:
Un curs de limba franceză poate oferi o instruire interactivă, cu oportunități de a participa la discuții în grup, de a face exerciții și de a lucra cu parteneri de învățare. Această interacțiune poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare orală și scrisă în limba franceză și la creșterea încrederii în propriile abilități lingvistice.

3 - Acces la resurse de învățare:
Un curs de limba franceză poate oferi studenților acces la o gamă largă de resurse de învățare, cum ar fi manuale, exerciții, materiale audio și video și alte resurse online. Acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți vocabularul, pronunția și gramatica, și pentru a oferi o mai mare expunere la cultura și literatura franceză.

4 - Oportunități de practică:
Un curs de limba franceză poate oferi oportunități de practică a abilităților lingvistice prin intermediul discuțiilor în grup, jocurilor de rol și altor activități. Aceste oportunități de practică pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare orală și scrisă și pot oferi un mediu sigur și susținător pentru a face greșeli și a învăța din ele.

5 - Certificare și recunoaștere:
Un curs de limba franceză poate oferi o certificare oficială sau o recunoaștere a nivelului de cunoaștere a limbii franceze, cum ar fi certificările DELF și DALF. Acestea pot fi utilizate pentru a susține aplicațiile de locuri de muncă și pentru a demonstra nivelul de competență în limba franceză.

În concluzie, studierea limbii franceze la un curs specializat de franceză poate aduce o serie de avantaje. Folosește-le cu încredere!

Vrei să aprofundezi limba franceză cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre:
 

>> 20 Mar 2023
Cât timp durează să înveți limba engleza pentru a o vorbi fluent?

Cât timp durează să înveți limba engleza pentru a o vorbi fluent?

Părerile sunt împărțite când e vorba de timpul necesar însușirii limbii engleze. Se spune că pentru a învăța limba engleză conversațională este nevoie de obicei între 90 și peste 1000 de ore. De ce este influențată această diferență?

Timpul depinde cu adevărat de nivelul pe care vrei să-l atingi. Întrebarea este una complicată și răspunsul poate varia în funcție de o mulțime de factori.
Pentru a înțelege mai bine cât durează să înveți limba engleză, trebuie să știi care sunt cele trei niveluri de dificultate, în funcție de care va depinde și de câte ore vei avea nevoie:
1 - Începător: 
A1: 90 ore pentru a ajunge la acest nivel de la 0
           A2: 90 de ore pentru a trece de la A1 la A2
2 - Intermediar: 
B1: 90 de ore pentru a trece de la nivelul A2 la B1
B2: 90 de ore pentru a trece de la B1 la B2
3 - Avansat: 
C1: 90 de ore pentru a trece de la B2 la C1
C2: 90 de ore pentru a trece de la C1 la C2

Și totuși, este engleza greu de învățat? Este engleza ușor de învățat? Există mai mulți factori care pot influența cât de ușoară sau dificilă va fi engleza pentru tine. 
Unii dintre acești factori includ abilitățile lingvistice anterioare, nivelul de fluență și subiectul sau materia pe care o studiezi. Vârsta, limba maternă, motivația, metodologia și limbile pe care le cunoașteți deja sunt, de asemenea, factori importanți asupra modului în care va fi nevoie să înveți limba engleză.
Este engleza greu de învățat?
Dacă ai studiat limba engleză în școală, atunci s-ar putea să ți se pară greu să o iei de la capăt. Cu toate acestea, dacă pornești de la zero și lucrezi cu un profesor bun, atunci nu va fi atât de dificil pe cât crezi.
De fapt, contrariul este adevărat! Poți învăța lucruri noi și poți face progrese în fiecare zi. Cel mai important lucru este să fii motivat și să muncești din greu în mod regulat.
Odată ce ai făcut un progres, atunci poți începe să cauți locuri de muncă într-o țară vorbitoare de limba engleză. 
  • Limba ta maternă
Engleza, așa cum este vorbită astăzi, împrumută foarte mult din germană și franceză, care are multe asemănări cu celelalte limbi romanice. 
Dacă știi germană, spaniolă sau franceză, probabil că îți va fi mai ușor să înveți limba engleza. Dacă vorbești o limbă care nu face parte din familia limbilor romanice, învățarea limbii engleze va fi mai dificilă pentru tine. 
Dificultatea este mai mare pentru cei ale căror limbi materne folosesc un script scris diferit, cum ar fi chineza, japoneză sau arabă.
Pentru că limba română este o limbă romanică, ar trebui să-ți fie destul de ușor să înveți limba engleză.
  • Cât de motivat ești
Nu vei învăța foarte eficient dacă nu ai un scop clar legat de învățarea limbii sau nu ești cu adevărat pasionat de limba engleză.
Un scop sau un set de obiective, te ajută să mergi mai departe și te menține motivat, mai ales atunci când procesul începe să devină mai provocator. Dacă nu ai deja un motiv bun, ar face o mare diferență dacă ai descoperi motive pentru a te bucura să înveți limba engleză. 
Aceste motive nu ar trebui să fie doar pentru a obține o notă bună sau pentru a îndeplini o cerință, ci ceva important care te poate face fericit, cum ar fi să ai o conversație semnificativă cu un prieten, să înțelegi și să apreciezi versurile melodiilor preferate sau să citești o carte bună scrisă în limba engleză.
  • Ce limbi ați învățat înainte
Învățarea limbii engleze va fi mai ușoară dacă ești deja fluent în alte limbi decât limba maternă.
După ce ai învățat o limbă nouă, învățarea altora devine mai simplă. Acest lucru se datorează faptului că creierul tău învață inconștient să recunoască modele lingvistice care pot fi comparate și contrastate cu limba maternă atunci când înveți o a doua sau a treia limbă. Acest avantaj se accentuează cu cât aceste limbi sunt mai aproape de limba engleză.

Vrei să înveți limba engleză cu ajutorul cursurilor noastre? Vezi aici detalii:
 

>> 17 Mar 2023