WhatsApp
Tel
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Un Profesor creeaza situatii si experiente reale de vorbire

Un Profesor creeaza situatii si experiente reale de vorbire
adaugat 14 Jul 2021
Distribuie
Platformele Online de Invatare de Limbi Straine au adesea o functie de ascultare care poate sa testeze si sa masoare abilitatile de vorbire in Limba Engleza, sau in Limba Germana ale unui cursant (in functie de cursul pe care il urmeaza). Aceste aplicatii sunt foarte avansate, dar oricat de avansate ar fi, ele sunt totusi rigide. Aceste functii sunt programate pe un anumit set de reguli, sunt limitate, si, de foarte multe ori, nu fac invatarea mai placuta ci risca sa o transforme intr-o rutina robotizata.
O astfel de Aplicatie Automatizata de Invatare risca mai mult sa va demotiveze echipele si investitia businessului in invatare risca sa nu aiba rezultate. Stiind asta, ne intrebam de ce un Manager de Resurse Umane care se ingrijeste de bunul trai al echipelor nu ar oferi angajatilor placerea unei Experiente Reale de Vorbire a Limbii Engleze (sau a Limbii Germane) intr-un context de invatare.

La LinguaTranscript, profesorii nostri au abilitatea sa faca conversatiile realiste, placute si bogate in continut. La LinguaTranscript, profesorii nostri folosesc:
  • Situatii de Joc-de-Rol, ca sa dezvolte vocabularul de Limba Engleza sau Germana al cursantilor
  • Momente de Story-Telling (de povestire) care sa-i ajute pe cursanti sa-si dezvolte structura frazelor si a compozitiei in limba engleza sau germana (compozitia fiind o abilitate absolut necesara in comunicarea de business)
  • Ascultare empatica in asa fel incat cursantii sa simta toata atentia asupra lor si sa se simta realmente sprijiniti in demersul lor de invatare
  • Feedback – pe care cursantii il pot oferi in orice moment al cursului si dupa fiecare test, intermediar sau final, in functie de care profesorii isi customizeaza si adapteaza cursul
Practic, LinguaTranscript ofera toate ingrediente unei experiente de invatare modulare si atractive pentru angajatii corporate in asa fel incat cursantii sa se bucure pe deplin de experienta lor de invatare.

Sunteti interesat de o oferta de Curs de Limba Straina cu Profesor? Contactati-ne pentru mai multe detalii.