WhatsApp
Tel
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Despre Noi

Permanent la dispoziţia clienţilor, centrul de limbi străine Lingua TranScript oferă un pachet complex de servicii profesionale atât pentru companii – în orice locaţie din ţară, la sediile companiilor – cât şi pentru persoane fizice la sălile de curs din Bucureşti:


Manuela Meleandră | Lingua Transcript

Lingua TranScript a fost înființat în 2006 de către antreprenoarea Manuela Meleandră (https://ro.linkedin.com/in/manuelameleandra). Tot ea este cea care se ocupă și de managerierea centrului de limbi străine.

Scopul Centrului de limbi străine Lingua TranScript este satisfacerea cerinţelor clienţilor, promovarea şi construirea culturii calităţii privind serviciile oferite în domeniul limbilor străine şi al traducerilor.

Ca şi centru de limbi străine şi traduceri, Lingua TranScript doreşte să devină o companie model privind dezvoltarea competenţelor de comunicare lingvistică, promovând relaţii reciproc avantajoase la toate nivelurile.

Calitatea serviciilor, experienţa, competenţa personalului şi dorinţa de a oferi clienţilor satisfacţia obţinerii unor rezultate profesionale remarcabile sunt factorii dezvoltării rapide a companiei noastre.

Printre clienții noștri corporate se numără:

Pentru orice informații legate de serviciile de traduceri, interpretariat sau cursuri de limbi străine putem fi contactați telefonic la 0722.333.081, prin e-mail la: office@linguatranscript.ro, sau online accesând pagina de Contact