WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Referințe

„Desfăşurarea cursurilor, modalitatea de predare, evaluarea, pregătirea profesională a lectorilor sunt la standarde foarte mari, calificativul pe care îl oferim fiind „Excepţional”. Relaţia dintre cele două firme nu se rezumă doar la cursurile de limbi străine, ci şi la servicii de traduceri de specialitate, pe care Lingua TranScript le desfăşoară cu profesionalism şi promptitudine, indiferent de complexitatea textelor.”
Marcel Thiele Director general
REWE ROMANIA


„Traducerile încredinţate de noi societăţii Lingua TranScript au prezentat un grad ridicat de dificultate, presupunând cunoaşterea unor termeni tehnici specifici domeniului IT şi celui financiar-bancar. În ciuda dificultăţii textelor Lingua TranScript a dat dovadă că este un partener pe care te poţi baza şi în care poţi avea încredere. Ne-am extins colaborarea cu această companie şi în domeniul serviciilor de cursuri de limbi străine derulate în prezent pentru personalul angajat al băncii de către lectorii Lingua TranScript. Putem declara că aceste cursuri pot primi calificativul „Excepţional”, atât din punct de vedere tehnic cât şi referitor la prestaţia trainerilor.”
Roxana Apostoloiu
Raiffeisen Şef departament Resure Umane,


„Firma LINGUA TRANSCRIPT este unul dintre colaboratorii SGS Romania şi acest lucru confirma respectarea valorilor fundamentale în care cele doua companii se încred: integritate, imparţialitate, profesionalism, confidenţialitate, seriozitate, corectitudine, promptitudine şi spirit de echipă.”
Eduard Pescaru
SGS Director Divizia Servicii Industriale


„Colaborarea între SC ENI ROMANIA SRL şi Lingua TranScript a început în 2010, prin servicii de traducere de specialitate pe care Lingua Transcript le-a desfăşurat cu profesionalism şi promptitudine, indiferent de complexitatea textelor.
Relaţia dintre cele două societăţi nu s-a rezumat doar la serviciile de traducere, ci şi la efectuarea unor module de cursuri de limba italiană pe care SC ENI ROMANIA SRL le-a oferit angajaţilor săi în anul 2010.
Desfăşurarea cursurilor, modalitatea de predare, evaluarea, pregătirea profesională a lectorilor sunt la standarde foarte înalte.
Datorita acestor aspecte s-a decis prelungirea contractului cu Lingua TranScript atât pe partea de servicii de traducere precum şi pentru alte module de cursuri de limba italiană ce se vor desfăşura pe parcursul anului 2011.”
Oana Rădulescu
Purchase Manager
ENI ROMANIA


STALFORT Legal.Tax.Audit. unterhält mit Lingua TranScript eine angenehme und inzwischen langjährige Geschäftsbeziehung, mit der wir sehr zufrieden sind.
Rechtliche Übersetzungen (Rumänisch, Deutsch, Englisch) wurden stets zur vollsten Zufriedenheit fristgerecht angefertigt.

Wir schätzen die Arbeitsweise von Lingua TraScript sehr und sprechen mit diesem Schreiben unsere Empfehlung für den Service von Lingua TranScript aus.
Dr. Gisbert Stalfort, Rechtsanwalt

Printre clienții noștri corporate se numără:

De-a lungul timpului am colaborat cu un număr mare de companii din România, din diverse domenii de activitate, atât pentru serviciile de traduceri și interpretariat cât și pentru cursurile de limbi străine și pentru atelierele de conversație în limba engleză.