General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Organizăm Cursuri de Germană, Franceză, Engleză, Italiană, Spaniolă

etc. la punctul nostru de lucru din București, în toate orașele din țară la sediul companiilor precum și online.
Contăm pe o echipă de traducători profesioniști pentru a va oferi servicii de traducere de cea mai bună calitate în domenii specializate: tehnic, juridic, financiar, bancar, economic, publicitate, medical, IT
Oferim servicii de interpretariat simultan la căști sau tip whispering / chouchotage, precum și servicii de interpretariat consecutiv.

Avem interpreți specializați pe domenii varíate și va putem ajută în diferite ocazii: interpretariat tehnic sau de tratative comerciale, interpretariat telefonic, videoconferinţe în trei, servicii de stewart, hostess, însotitori sau ghizi turistici, pentru conferințe, work-shop-uri, întâlniri de afaceri atât în țară cât şi în străînătate.

Servicii companii

Echipa Lingua TranScript va oferă cursuri de limbi străine pentru companii – limbaj general sau limbaj de specialitate, iar dumneavoastră stabiliți orarul de desfaşurare a cursurilor.
Desfășurăm cursuri de limbi străine pentru companii din întreaga țară.
Până în prezent am desfășurat cursuri de limbi străine în orașele București, Arad, Baia-Mare, Sibiu, Cluj, Piatră-Neamț, Suceava, Bacău, Brăila, Ploiești, Constanța, Galați.

Noutăți

Află mai multe, citește mai multe detalii și noutăți pe blog!
Către blog
Către blog
Către blog

Poți rezolva chiar acum un test online.

Ești pregătit?
Către teste online

Referințe