WhatsApp
Tel

Cursuri specializate Limba Engleză pentru Afaceri

Cursuri specializate Limba Engleză pentru Afaceri
 • Oferim cursuri de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână, cursuri de weekend sau cursuri intensive (3-4 şedinţe pe săptămână)
 • Se folosesc manualele: “Business Result” de la editura Oxford sau “In company” de la editura Macmillan
 • Nivel Elementary (A1), nivel Pre-Intermediate (A2), nivel Intermediate (B1), nivel Upper-Intermediate B2, nivel Advanced C1
 • Pregătire examene atestare internaţională limba engleză pentru afaceri
Cursuri specializate Limba Engleză pentru Afaceri
Lingua TranScript, Centru de limbi străine şi traduceri autorizate, oferă cursuri specializate de limba engleză pentru afaceri.
 
Cursurile sunt structurate de la cursuri de limba engleză pentru afaceri nivel Elementary (A1), nivel Pre-Intermediate (A2), nivel Intermediate (B1), nivel Upper-Intermediate B2, nivel Advanced C1 conform Scalei Comune Europene de Referinţă.

Cursuri de limba engleză pentru afaceri – mod de desfăşurare

Cursurile de limba engleză pentru afaceri sunt structurate pe următoarele niveluri potrivit Scalei Comune Europene de Referinţă:
 • Nivel Elementary A1 – 2 module a câte 28 de unităţi de predare
 • Nivel Pre-Intermediate A2 – 2 module a câte 28 de unităţi de predare
 • Nivel Intermediate B1 – 2 module a câte 28 de unităţi de predare
 • Nivel Upper-Intermediate B2 – 2 module a câte 28 de unităţi de predare
 • Nivel Advanced C1 – 2 module a câte 28 de unităţi de predare
* Şedinţa de curs presupune 2 unităţi de predare a 45 de minute
Cursuri specializate Limba Engleză pentru Afaceri

Manuale folosite la cursurile de limba engleză pentru adulți

“Business Result” de la editura Oxford
“In company” de la editura Macmillan
La aceste manuale de limba engleză pentru afaceri se adaugă fişe de lucru, fişe de sistematizare, linkuri şi materiale auxiliare la alegerea profesorului.

Metodologie

Accentul se pune pe conversaţie şi corespondenţă de specialitate adaptate fiecărui nivel de studiu: stabilire întâlniri de afaceri, comenzi de produse, formulare specifice, facturi, viramente bancare, negocieri, descrierea profilului unei firme, branşe şi domenii econmice, organizarea fimei – departamente firmă şi activităţile specifice, servicii – comenzi de produse, formulare specifice, modaliţăţi de plată, reclamaţii, relaţii cu clienţii, târguri de specialitate, import-export, oferte de locuri de muncă, curriculum vitae în format european, scrisori de intenţie, interviuri pentru angajare etc.
Cursuri specializate Limba Engleză pentru Afaceri

Cursuri de limba engleză pentru afaceri – mod de predare

 • Cursuri de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână
 • Cursuri de weekend
 • Cursuri intensive: 3-4 şedinţe pe săptămână
Cursurile deschise pentru persoane fizice se organizează periodic la sediul nostru pentru grupe mari de maximum 10 persoane cu orar fix de desfăşurare.
 
Înscrierile şi orarul vor fi anunţate de fiecare dată la rubrica Noutăţi şi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/LinguaTranscript/
 
Pentru cursurile individuale sau grupuri mici de 2-3 persoane, orarul poate fi adaptat în funcţie de disponibilitatea cursanților.
 

Pregătire examene atestare internaţională limba engleză pentru afaceri

Toate cursurile de limba engleză pentru afaceri urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională Cambridge, Telc.