WhatsApp
Tel
Companie
Cursuri de limbi străine pentru companii
Cursuri de limbi străine pentru companii

Club de conversație în limbi străine pentru companii
Club de conversație în limbi străine pentru companii
General
Cursuri de limbi străine
Cursuri de limbi străine

Club de conversație în limbi străine
Club de conversație în limbi străine

Limba engleză, un atu în CV - începeți cursurile online

Limba engleză, un atu în CV - începeți cursurile online
adaugat 22 Oct 2021
Distribuie
Statistici diverse ne arată că românii nu sunt atât de alerți în ceea ce privește o continuă perfecționare profesională. Iată însă că vremurile se schimbă, pandemia ne-a fost o lecție destul de dură despre cum se pot schimba toate într-o clipă. Nu mai muncim până la pensie în același loc - doar în rare cazuri - și ar trebui să fim alerți mereu cu privire la reorientarea profesională.
Căci și societatea în sine se schimbă, apar noi domenii, trebuie să ne adaptăm constant din acest punct de vedere. 
Multe se pot schimba, de aceea țineți cont de o constantă informare și raportați-vă la cum să câștigați noi cunoștințe. A cunoaște o limbă străină poate fi un atu în CV. 
Acum este timpul acela de a începe un curs de limba engleză. Ați amânat, sunteți sceptici în privința adaptării la un astfel de context, niște cursuri limbi straine online pot fi o adevărată provocare. Însă suntem aici să vă ajutăm!
Cursuri online care nu vă vor dezamăgi - învățați eficient!

Un curs online are mai multe șanse să nu fie decalat și întrerupt de cine știe ce situații - ca în cazul celor cu prezența fizică, în contextul actual. Puteți fi oriunde, atât timp cât dispuneți de un device și conexiune la internet. Să urmați cursul online de limba engleză și nu numai nu este deranjant de cine știe ce inconveniente. Nu vă deplasați, nu stați în trafic, nu pierdeți timp cu naveta. 
Pentru a începe totul cu dreptul și pentru ca un curs de limbă străină să se dovedească a fi eficient abordăm totul personalizat. În cadrul paginii noastre veți găsi implicit teste online ce pot fi parcurse de doritori. Vom ști astfel de la cel nivel plecați privind cunoștințele de limbă străină. În funcție de acest rezultat alegem grupa potrivită pentru fiecare cursant. Nice move, right?!

Limba engleză, un atu în CV - iată de ce

Peste tot în jurul nostru remarcăm că limba engleză este de bază. Este principala limbă internațională, des utilizată și în marile companii, în multinaționale. Specialiștii în HR sunt conștienți de acest aspect și au în vedere ca triajul candidaților să fie realizat și ținând cont de competențele lingvistice. 
Generațiile de copii acum deprind primele cunoștințe de limbă engleză din materiale audio și video pe care le urmăresc just for fun. Engleza în școli este prima limba străină studiată. Înțelegem importanța de a înțelege, a vorbi și a scrie corect în limba engleză. Căci tot ceea ce facem acum, este pentru viitorul de mâine. Acum este timpul să începeți acel curs de limba engleza online, decizie pe care ați tot amânat-o!
Articole noi
Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

Miercuri, 24 aprilie - Dezbatere în engleză: FREELANCER VS EMPLOYEE - PROS & CONS

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT?
Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi.
Îți propunem să explorăm împreună avantajele și dezavantajele fiecărui tip de muncă, pe parcursul unei noi dezbaterii și a unei seri creative, moderată de un Freelancer Business Analyst, altfel “just a funny guy”  Jean Severens.
CÂND? – Miercuri, 24 aprilie, ora 19.00
UNDE? – Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 de lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse) 

Studenții Facultății de Arte (Regie, Imagine, Actorie) si Filologie de la Universitatea Hyperion beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile.
sau la:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Locurile sunt limitate!

HAI să petrecem o seară într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica această limbă și de a interacționa cu oameni speciali, timp de 3 ore de învățare și bună dispoziție!
Vom încerca să răspundem la întrebări ca:
Ce stil de lucru mi s-ar potrivi și de ce aș opta pentru a fi antreprenor, freelancer sau angajat într-o companie?
Care dintre opțiuni îmi poate îndeplini obiectivele de business și mi-ar oferi satisfacție pe termen lung?
Ce câștiguri materiale și profesionale aș avea dacă aș fi freelancer sau daca aș fi angajat?
Ia aminte! Nu există un răspuns unic. Alegerea depinde de preferințele, obiectivele și circumstanțele tale personale. Spune-ne la dezbatere de ce ești atras de libertatea de a lucra independent sau de stabilitatea angajării într-o companie.
SAVE the Date! 24 aprilie, ora 19.00

___________________________________________________________________________________

TO BE or NOT TO BE FREEELANCER or EMPLOYEE?
That is the question! ...And NOW is the time to decide which way to go!
We propose to explore together the advantages and disadvantages of each type of work, during a new debate and a creative evening, moderated by a Freelancer Business Analyst, otherwise "just a funny guy"  Jean Severens.
WHEN? – Wednesday, April 24, 7 p.m
WHERE? – Blvd. Ferdinand no. 48
PRICE: 120 lei (snacks&drinks&moderator&linguistic feedback included) 

Students of the Faculty of Arts (Movie Direction, Image, Acting) and Philology at Hyperion University benefit from free admission within the limit of available seats.
REGISTER on Facebook, here - https://fb.me/e/6hkWvr2m4 
or by:
  • 0722 333 081
  • office@linguatranscript.ro
Seats are limited!

LET'S spend an evening in a relaxed atmosphere with native English speakers, snacks and drinks, to have the opportunity to practice this language and interact with special people for 3 hours of learning and good fun!
We will try to answer questions like:
  • What work style would suit me and why would I choose to be an entrepreneur, a freelancer or an employee in a company?
  • Which options can meet my business goals and give me long-term satisfaction?
  • What material and professional gains would I have if I were a freelancer or employed?

Remember! There is no single answer. The choice depends on your personal preferences, goals and circumstances. Tell us in the debate why you are attracted to the freedom of freelancing or the stability of employment in a company.
SAVE the Date! April 24, 7 p.m

>> 15 Apr 2024
Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine cu serile de dezbateri LINGUA EVENTS

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te invităm să descoperi serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript.

Importanța serilor de dezbateri pentru exersarea pronunției și vocabularului
Serile de dezbateri Lingua Events sunt mai mult decât întâlniri sociale; sunt o oportunitate valoroasă de a-ți îmbunătăți pronunția și de a-ți îmbogăți vocabularul într-un mediu prietenos și interactiv. Participanții se pot exprima liber în limba engleză și pot intra în dialog cu vorbitori nativi și alți cursanți pasionați.
Prin implicarea în dezbateri pe teme variate din lumea contemporană, participanții sunt provocați să folosească vocabularul specific și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Moderatorii vorbitori nativi de limbă engleză oferă feedback constructiv și ghidare în discuții.

Beneficiile suplimentare oferite de Lingua Transcript
Pe lângă serile de dezbateri Lingua Events, Lingua Transcript oferă o gamă variată de cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant. Cu profesori experimentați și programe personalizate, cursanții au șansa să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mediu stimulant și susținut.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mod captivant, serile de dezbateri Lingua Events oferite de Lingua Transcript sunt alegerea perfectă. Nu lăsa nicio oportunitate să treacă pe lângă tine! Înregistrează-te acum la Lingua Transcript și descoperă o nouă lume a posibilităților lingvistice și interculturale.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru sau urmărește-ne pe rețelele de socializare.

>> 25 Mar 2024
Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Marți, 26 Martie - Diferențele dintre generații - Gen Z vs. Gen X sau Baby Boomers

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie!
Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și Baby Boomers.
Un eveniment captivant în limba engleză, unde vom explora influența tehnologiei, experiențele culturale și evenimentele istorice care ne-au definit.

Când? Marți, 26 martie, la ora 19.00
Unde? Bd. Ferdinand nr. 48.

Prețul este 100 de lei și include gustări, băuturi și feedback lingvistic.
Rezervă-ți locul acum, aici 

…………………………………………………………………………………………………….......................................................................................

Discover the differences between generations at Lingua Events, on March 26th!
Moderator Trainer Miles Kentish will guide us through intense debates about Gen Z, Gen X and Baby Boomers.
An engaging event in English where we will explore the influence of technology, cultural experiences and historical events that have defined us.

When? Tuesday, March 26, at 7 pm
Where? Bd. 48 Ferdinand.

The price is 100 lei and includes snacks, drinks and linguistic feedback.
Book your place now!

>> 22 Mar 2024